Adevărul despre relaţia dintre Adela Popescu şi Radu Vâlcan: ”Se poate spune că-i controlez telefonul!”

1 57526 original jpg jpeg

Adela Popescu şi Radu Vâlcan formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, au împreună doi copii, însă dintre cei doi nu lipsesc nici geloziile de cuplu.

În cadrul unui interviu, Adela Popescu a mărturisit că a fost extrem de geloasă la începutul relaţiei cu Radu Vâlcan şi, mai mult de atât, a avut numeroase suspiciuni cu privire la trecutul lui amoros.

Laurette a trăit momente de coşmar la Milano, după izbucnirea virusului: "M-am panicat!" „Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relaţia. Radu avea un renume de mare Don Juan şi în clipa când am început să ne privim pe sub gene şi să ne dăm seama că între noi se naşte ceva, evident că primul gând a fost: „Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui?  După, gata, îşi vede de drum mai departe”. Aşa că mi-am propus să nu mă afişez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine. Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător şi că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afişăm. Pornind de o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos şi natural. Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuşi să fie fideli, pentru că au văzut cum e în toate felurile şi au devenit imuni la complimente şi la replici de agăţat, trecând prin asta foarte des. În ceea ce îl priveşte pe Radu, care nu face excepţie, e în categoria bărbaţilor care a şi avut experienţe şi ştie ce vrea de la viaţă”, a povestit vedeta Pro TV, pentru Libertatea.

7 adela jpg jpeg
stanga
dreapta
2 adela popescu familie jpg jpeg
3 adela popescu jpg jpeg
6 adela popescu 3 jpg jpeg
5 adela popescu jpg jpeg
7 adela jpg jpeg

Părinţii Andreei Bălan, prima reacţie după ce s-a vorbit despre divorţ: ”Ne-a interzis...”

Ba mai mult, cei doi nu au coduri secrete la telefon şi nici la e-mail, după cum a mărturisit prezentatoarea TV. Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg