Panica s-a înstalat în tot nordul Italiei, în regiunile afectate, a spus vedeta, care a văzut cu ochii său cum oamenii au golit magazinele şi s-au baricadat în case.

Adelina Pestriţu, "sechestrată" în Italia din cauza coronavirusului: "Îmi e frică!"

„E o mare nebunie ce se întâmplă. Au  aterizat vreo 3-4 avioane, toată lumea stă să completeze anumite formulare. Oamenii care vin din Italia trebuie să le completeze din cauza acestui virus. În Milano s-a instalat o mare panică. La început eu am luat totul în glumă, după care am văzut că treaba devine serioasă. Acolo oamenii au început să golească magazinele, şcolile s-au închis, s-au baricadat în casă”, a spus Laurette potrivit Spynews.

Laurette, despre mărurile de prevenire din aeroport, împotriva coronavirusului

Vedeta a dezvăluit ce s-a întâmplat la aterizarea pe Aeroportul Otopeni şi ce măsuri au fost impuse de autorităţile de la Bucureşti. 

Aurelian Temişan, prima reacţie după ce s-a spus că Andreea Bălan şi George Burcea divorţează

„Am stat câteva ore bune să completez formularul în care am scris de unde vin, dacă am fost în China în ultimele 14 zile, dacă am fost internată, dacă tuşesesc, dacă mă doare în gât, însă la mine nu a fost cazul”, a spus Laurette.

Sunt cel puţin 200 de cazuri de îmbolnăviri cu coronavirus în Italia, iar şapte persoane au murit deja din pricina Covid-19.