Adevărul despre starea de sănătate a lui Cătălin Botezatu! De ce a ajuns să fie operat:”A fost o gâlmă uriaşă!”

7 catalin botezatu operat jpg jpeg

Creatorul de modă Cătălin Botezatu trece prin momente dificile după ce a ajuns pe patul de spital şi a fost supus unei intervenţii chirurgicale. Acesta, însă, a oferit detalii despre problemele de sănătate care îi dau bătăi de cap.

Cătălin Botezatu se pregătea de o călătorie în Singapore, însă problemele de sănătate l-au trimis de urgenţă la spital. Acum, însă, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală, el a vorbit despre cum a ajuns să se confrunte cu aceste probleme. Mai exact, el a dezvăluit că totul a pornit de la o căzătură pe care a suferit-o la filmări.

”, a declarat Cătălin Botezatu la Antena Stars, potrivit

Cătălin Botezatu a avut probleme şi cu inima 

stanga
dreapta
6 botezatu jpg jpeg
6 catalin botezatu bagaje jpg jpeg
1 catalin botezatu jpg jpeg
5 catalin botezatu jpg jpeg
2 botezatu catalin jpg jpeg

Celebrul designer a mărturisit că nu a scăpat în totalitate de problemele de sănătate după ce s-a operat, iar acum ia în fiecare zi o mulţime de pastile. Ba chiar a avut un moment în care colegii săi au chemat salvarea în timpul filmărilor.

„După operaţie, s-a chemat salvarea chiar şi în timpul filmărilor de la „Bravo, ai stil', şi producătoarea noastră pe care o iubesc şi o ador a avut grijă de mine şi m-am simţit şi aici că sunt iubit şi apreciat, pentru că simţi nevoia să vezi că oamenilor cu care lucrezi le pasă de tine, mai ales că simţeam că dau colţul.

Citeşte şi:

Trebuia să merg demult la Istanbul, pentru că acolo m-am operat la o clinică celebră şi nu am fost de câteva luni. Uneori sunt uşor inconştient în detrimentul meu şi în favoarea jobului meu, dar asta e. Urmez un tratament după intervenţie, iau tot timpul pastile, iau cu pumnul pastile, bine, trei sferturi din ele sunt vitamine, poate că asta mă ajută, dar nu fac nişte eforturi extraordinare. Repet, regim alimentar nu ţin”,  a adăugat celebrul designer.Recente

Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg