Adorat de femeile din România, Dorian Popa nu se abţine deloc de la mâncare: "Spre dezamăgirea iubitei mele, eu pot să mănânc la orice oră"

1 dorian popa jpg jpeg

Dorian Popa este în prezent unul dintre cei mai îndrăgiţi cântăreţi din România, iar femeile îl adoră pentru fizicul lui impresionant. Puţini ştiu că în urmă cu câţiva ani Dorian este mult mai slab şi tot ce îşi dorea era să se îngraşe. După ce a făcut eforturi considerabile şi s-a apucat de sală pentru a ajunge la silueta dorită, "John" spune că nu are mari probleme în acest sens şi că nu ţine diete.

Dorian Popa merge des la sală pentru a-şi menţine masa musculară, însă dincolo de asta el spune că mănâncă aproape orice, indiferent de oră şi că nu ţine cont de cure de slăbire sau diete, spre disperarea iubitei sale. 

Citeşte şi: Cum a slăbit Andreea Marin patru kilograme, în zece zile: ”O porţie dimineaţa...”

stanga
dreapta
1 dorianpopa2 jpg jpeg
6 dorian pooa jpg jpeg
5 dorian jpg jpeg
3 dorian popa1 jpg jpeg
4 dorianpopa jpg jpeg

„Am ajuns la o formă a corpului care mă muţlumeşte, aşa că uneori mai zic: Hai ce tot atâtea diete. Si îmi fac poftele că sunt tânăr. Spre dezamăgirea iubitei mele eu pot să mănânc aproape orice, la orice oră, ea mai greu. Da, vine şi ea cu mine la sala, dar e cam greu să depăşească 4 antrenamente pe săptămână”, a completat el.

Se pare că gena bună şi metabolismul care arde rapid grăsimile îi permit lui Dorian Popa să îşi păstreze forma fizică de invidiat şi în acelaşi timp să deguste din toate bunătăţile, ori de câte ori are poftă. 

Citeşte şi: Adela Popescu, dezvăluiri din intimitate: ”Este extrem de important. Te ajută ca să nu te obinuieşti fără!”

„Am un metabolism care mă ajută foarte mult să arăt aşa, însă chiar dacă mănânc la orice oră, sunt atent la alimentaţie. Trebuie să ţin o oarecare dietă pentru că nu pot să aştept tot timpul să mă ajute Dumnezeu. Încerc să elimin carbohidraţii în principiu.”, susţine artistul.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg