Ai părul drept? Iată ce tip de şampon să alegi!

1 72384 original jpg jpeg

Părul drept este în general foarte fin şi poate fi destul de greu de îngrijit, în special pentru că are tendinţa de a se electriza destul de uşor. În îngrijirea părului, un rol important îl are şamponul pe care îl foloseşti.

Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ţii cont atunci când îţi alegi şamponul.În căutarea şamponului potrivit acordă atenţie compoziţiei acestuia. Evită şamponurile cremoase,deoarece acestea sunt potrivite pentru persoanele care au părul ondulat sau creţ. Optează pentru un şampon destinat părului drept,moale,fără vlagă. Unul dintre cele mai importante ingrediente pe care ar trebui să-l conţină un şampon pentru părul drept este pantenolul,despre care experţii cred că penetrează folicul,contribuind astfel la întărirea rădăcinii firului de păr.

În general,persoanele care au un păr fin şi moale observă că părul lor se îngraşă după o zi de la spălare,însă acest lucru depinde foarte mult de şamponul ales. De asemenea,este recomandat să nu te speli pe cap în fiecare zi,pentru că nu scalpul tău produce mult mai mult sebuum decât în cazul în care te+ai spăla la 2-3 zile.

Dacă ai părul ondulat,însă vrei să îl încurajezi să stea drept poţi opta pentru samponul destinat părului fin. Acesta contribuie la catifelarea părului,astfel buclele tale nu vor mai avea puterea de a se forma la fel ca înainte. Este de la sine înţeles că după câteva şamponări,părul tău nu va deveni dintr-o dată drept. Optarea pentru o altă metodă de îndreptare a părului în combinaţie cu folosirea unui şampon pentru păr fin te va ajută să obţii,în timp,ceea ce îţi doreşti. Pentru efecte vizibile,ai grijă să alegi un şampon care nu conţine alcool pentru a preveni uscarea părului.Recente

Anitta jpg
Boala Pica jpg
Ryan Reynolds jpg
Oprah Winfrey jpg
POZA png
Shannen Doherty  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Lopez jpg
Kate Middleton jpg
Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg