Ai părul drept? Iată ce tip de şampon să alegi!

1 72384 original jpg jpeg

Părul drept este în general foarte fin şi poate fi destul de greu de îngrijit, în special pentru că are tendinţa de a se electriza destul de uşor. În îngrijirea părului, un rol important îl are şamponul pe care îl foloseşti.

Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ţii cont atunci când îţi alegi şamponul.În căutarea şamponului potrivit acordă atenţie compoziţiei acestuia. Evită şamponurile cremoase,deoarece acestea sunt potrivite pentru persoanele care au părul ondulat sau creţ. Optează pentru un şampon destinat părului drept,moale,fără vlagă. Unul dintre cele mai importante ingrediente pe care ar trebui să-l conţină un şampon pentru părul drept este pantenolul,despre care experţii cred că penetrează folicul,contribuind astfel la întărirea rădăcinii firului de păr.

În general,persoanele care au un păr fin şi moale observă că părul lor se îngraşă după o zi de la spălare,însă acest lucru depinde foarte mult de şamponul ales. De asemenea,este recomandat să nu te speli pe cap în fiecare zi,pentru că nu scalpul tău produce mult mai mult sebuum decât în cazul în care te+ai spăla la 2-3 zile.

Dacă ai părul ondulat,însă vrei să îl încurajezi să stea drept poţi opta pentru samponul destinat părului fin. Acesta contribuie la catifelarea părului,astfel buclele tale nu vor mai avea puterea de a se forma la fel ca înainte. Este de la sine înţeles că după câteva şamponări,părul tău nu va deveni dintr-o dată drept. Optarea pentru o altă metodă de îndreptare a părului în combinaţie cu folosirea unui şampon pentru păr fin te va ajută să obţii,în timp,ceea ce îţi doreşti. Pentru efecte vizibile,ai grijă să alegi un şampon care nu conţine alcool pentru a preveni uscarea părului.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg