Ai părul drept? Iată ce tip de şampon să alegi!

1 72384 original jpg jpeg

Părul drept este în general foarte fin şi poate fi destul de greu de îngrijit, în special pentru că are tendinţa de a se electriza destul de uşor. În îngrijirea părului, un rol important îl are şamponul pe care îl foloseşti.

Iată câteva sfaturi de care ar trebui să ţii cont atunci când îţi alegi şamponul.În căutarea şamponului potrivit acordă atenţie compoziţiei acestuia. Evită şamponurile cremoase,deoarece acestea sunt potrivite pentru persoanele care au părul ondulat sau creţ. Optează pentru un şampon destinat părului drept,moale,fără vlagă. Unul dintre cele mai importante ingrediente pe care ar trebui să-l conţină un şampon pentru părul drept este pantenolul,despre care experţii cred că penetrează folicul,contribuind astfel la întărirea rădăcinii firului de păr.

În general,persoanele care au un păr fin şi moale observă că părul lor se îngraşă după o zi de la spălare,însă acest lucru depinde foarte mult de şamponul ales. De asemenea,este recomandat să nu te speli pe cap în fiecare zi,pentru că nu scalpul tău produce mult mai mult sebuum decât în cazul în care te+ai spăla la 2-3 zile.

Dacă ai părul ondulat,însă vrei să îl încurajezi să stea drept poţi opta pentru samponul destinat părului fin. Acesta contribuie la catifelarea părului,astfel buclele tale nu vor mai avea puterea de a se forma la fel ca înainte. Este de la sine înţeles că după câteva şamponări,părul tău nu va deveni dintr-o dată drept. Optarea pentru o altă metodă de îndreptare a părului în combinaţie cu folosirea unui şampon pentru păr fin te va ajută să obţii,în timp,ceea ce îţi doreşti. Pentru efecte vizibile,ai grijă să alegi un şampon care nu conţine alcool pentru a preveni uscarea părului.Recente

prenume bebelus jpg
Ivanka Trump, Donald Trump sursa  Shutterstock jpg
Ce averi au celebritățile de la Hollywood jpg
actrița Jessica Alba sursa  Shutterstock jpg
Click jpeg
1 printul william shutterstock 1288925734 jpg jpeg
kim kardashian jpg
Olivia Newton John, ultimul mesaj sursa  Shutterstock jpg
Brendan Fraser jpeg
Chandler Bing jpeg
Ajungem MARI Suflet fragil, caut o inimă mare (1) png
Regina Elisabeta a II a jpg
Jennifer Lopez si Jennifer Garner jpg
Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg