Aici își reînnoiesc soții Affleck jurămintele de dragoste! Noua lor casă are 24 de băi!

După aproape doi ani de căutări, soții Affleck au găsit, în sfârșit, căminul ideal. A costat aproape 61 de milioane de dolari și are 24 de băi!

image

60,9 milioane de dolari au fost achitate cu banii jos pentru paradisul Beverly Hills, situat deasupra cartierului Canionul Benedict. Aflată pe piață de cinci ani, proprietatea de peste 21.000mp fuseste listată la 75 de milioane de dolari și chiar la incredibila sumă de 135 de milioane de dolari după ce fusese inclusă în Robb Report, o publicație de imobiliare de renume.    

Construită în 2000 de un dezvoltator local, casa are o istorie interesantă. În 2002, a fost vândută pentru 11 milioane de dolari lui Alex Yemenidjian, fostul director de la MGM Studios. Doi ani mait târziu, a ajuns la Curtis Somoza, un afacerist ilegal, care servește acum o sentință de 25 de ani fupă gratii. În 2007, clădirea a fost vândută din nou pentru 16,8 milioane de dolari unei coreence care a devenit bogată după ce a început să dețină mai multe azile de bătrâni.

În deceniul care a urmat, casa a fost mai mult închiriată pentru petreceri și chiriași care și-au dorit-o pe termen scurt. În 2015, a stat în ea un prinț saudit care a fost arestat pentru agresiunile sexuale pe care le-a făcut în acea proprietate.

În 2016, vila a fost vândută pentru 22 de milioane dezvoltatorului Gala Asher, care a investit milioane nenumărate pentru o renovare de lux. Acesta a construit pe proprietate un complex sportiv, din care fac parte un ring de box, o casă de oaspeți, o sală lounge și o piscină „infinity”.

Garajul poate găzdui 10 mașini, plus alte 80 de automobile pot fi parcate în vecinătatea casei. Există și un pavilion acoperit în grădină, unde se pot strânge câteva zeci bune de oameni pentru a se simți bine împreună și-a avea la dispoziție o bucătărie de vară. O adevărată fortăreață, noua casă a lui Jennifer Lopez și-a lui Ben Affleck beneficiază de securitate 24 de ore din 24.

Cei doi soți sunt pe punctul de-a se muta în noua lor casă cu copiii lor. Affleck și-a vândut casa lui estimată la 28 de milioane de dolari din Pacific Palisades, iar Lopez și-a scos și ea la vânzare casa ei de 42 de milioane de dolari din Bel Air.

Unul dintre cele mai importante aspecte ale achiziției unei asemenea case e că Jen și Ben plănuiesc un eveniment de mare amploare acasă la ei cât mai curând. Astfel, în această vară, celebrii soți plănuiesc să serbeze 1 an de la nuntă, ocazie cu care vor da o petrecere imensă, nerestricționată de regulile COVID, în timpul căreia își vor reînoi jurămintele de dragoste.



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg