Al Capone, gangsterul iubitor de alcool. Ce s-a descoperit recent despre mafiot

1 al capone png png

Fiul unei familii de imigranţi italieni, Al Capone a fost unul dintre cei mai importanţi reprezentanţi ai lumii interlope din Chicago. Acesta şi-a obţinut veniturile din afacerile cu jocuri de noroc, din reţelele de bordeluri, din traficul ilegal cu băuturi alcoolice şi din crimele organizate. În Carolina de Sud, într-o pădure numită „Hell Hole Swamp‟, arheologii au descoperit recent urme ale celui mai faimos gangster din istorie.

Multe ziare au scris despre viaţa lui Al Capone. Bani, crime, afaceri ilegale, jocuri de noroc şi alcool, toate acestea l-au propulsat în vârful celor mai mari gangsteri din lume, fiind considerat un simbol al gangesterismului american şi italo-american. Deoarece poliţia a fost mereu cu ochii pe acesta, Al Capone a stat mulţi ani în închisori. Ultimele sale clipe din viaţă le-a petrecut în Florida, bolnav de neurosifilis. A murit de tânăr la 48 de ani, în urma unui accident vascular cerebral.

Al Capone şi dependenţa de alcool

Capone a fost capul reţelei „Chicago Outfit‟. Coordona afaceri cu case de prostituţie, taxe de protecţie, producea şi vindea ilegal băuturi alcoolice. Se spune că acesta adora să consume cantităţi mari de alcool, aşa cum o fac marii gangsteri în filme. Cu toate că în acele timpuri, legea nu permitea consumul de aclool, Capone producea ilegal diverse cocktailuri şi băuturi contrafăcute realizate din ingrediente nocive. Deoarece profitul era uriaş, iar Capone avea relaţii importante, nimeni nu îl oprea din comercializat. Ani de zile, Capone fabrica, vindea şi transporta băuturi cu conţinut alcoolic. Se spune că petrecerile gangsterului aveau gust şi miros de alcool fin, produs ilegal, în ciuda oricăror reglementări ale statului.

2 bauturi alcoolice jpg jpeg

O mină de aur descoperită într-o pădure din California

Din întâmplare, câţiva cercetători de la Universitatea din Tennessee au descoperit, de curând, câteva artefacte, care se presupune că i-au aparţinut gangsterului. Într-o pădure din California de Sud, aceştia au găsit un butoi de metal, cenuşă, un furtun verde şi câteva bucăţi de metal vechi. Dacă pentru unii, toate acestea ar putea să pară doar o grămadă de gunoi, cercetătorii au ştiut că au găsit o adevărată „mină de aur‟. Cenuşa şi obiectele găsite în pădure datează de ani buni. Se pare că toate aceste obiecte au fost folosite de oamenii lui Capone la fabricarea băuturilor alcoolice. La câţiva metri distanţă de acel loc, cercetătorii au găsit şi o fântână adâncă de 12 metri. Se presupune că oamenii care se ocupau de fabricarea alcoolului s-ar fi folosit de acea fântână.

Pe lângă acele obiecte, oamenii de ştiinţă au găsit cuie, găleţi, îmbrăcăminte, muniţie uzată şi alte lucruri pe care trebuie să le studieze cu atenţie. Cu toate că nu au încă dovezi care să demonstreze că acele lucruri au aparţinut în totalitate gangsterului, obicetele au fost găsite lângă proprietatea lui Benjamin Villeponteaux. Benjamin era un asociat al lui Al Capone, iar pădurea respectivă era o locaţie cheie pentru producătorii băuturilor ilegale, din acea vreme. În acele timpuri, gangsterul Capone nu se mulţumea doar cu primirea livrărilor de alcool. Potrivit tradiţiilor locale, el a făcut multe călătorii în aceea pădure pentru a verifica el însuşi producţia. Capone se ducea cu o limuzină luxoasă şi cu pachete multe de bani ca să aibă grijă de „afacerile‟ lui.

Sursă foto: greelane.com, pinterest.comRecente

Hillary Clinton FOTO Profimedia jpg
Nostradamus a prezis că în 2013 va începe al Treilea Război Mondial jpeg
4x5 Mainstage UNTOLD 2024 jpg
Kim Kardashian jpg
influencer  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian în lenjerie intimă  foto   Instagram jpg
turbulență jpg
Serena Williams  foto   Shutterstock jpg
Nicki Minaj  jpg
Sharon Stone jpg
AD 4nXfs3LB6wCUzZe0QGfm 2E 0loKYvfmcgKRRZdJY7mYQ0V3HM1YwPuJY4OvwLSBL 1NnRCp wuv1ali9JRQ65WltiomaWRbWtMhfIxhqDgCvrmza4tOmhL91H203pYWobZYsep31 jrOgGqp5D1yvfaf2hLA
cel mai bogat model din lume jpg
Kevin Bacon jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Maimuța Proboscis jpg
Jake Gyllenhaal   jpeg
Justin Bieber jpg
Debbie Harry  Instagram jpg
michael jackson jpg
Khloe Kardashian jpg