Alina Eremia a fost operată. Primele declaraţii ale artistei: "Ajunsesem în ultimul stadiu, lucrurile se agravau"

1 alina eremia jpg jpeg

Alina Eremia a fost operată, iar primele amănunte despre starea sa de sănătate au fost oferite chiar de ea, prin intermediul internetului. Fanii care o urmăresc pe Instagram au aflat că se simte bine şi că a fost vorba de o intervenţie pentru a corecta o deviaţie de sept.

Alina Eremia le-a mulţumit tuturor pentru mesajele de susţinere şi a explicat că a amântat prea mult această operaţie. Deviaţia de sept îi făcea probleme de multă vreme, de ani de zile şi ajunsese chiar să nu mai poată dormi noaptea. 

Citeşte şi: Andreea Antonescu, primele declaraţii după ce s-a despărţit de Ştefan Manolache: ”Lucrurile sunt clare, nu mai suntem împreună!”

"Vă mulţumesc mult pentru grija voastră, pentru mesaje. Am vrut să vă spun personal că sunt OK, că operaţia de deviaţie de sept a decurs bine, a fost una reuşită", a declarat Alina Eremia, într-un mesaj transmis pe contul său de Instagram.

Deviaţia de sept îi făcea probleme de multă vreme, de ani de zile şi ajunsese chiar să nu mai poată dormi noaptea. Acum, artista se simte bine şi aşteaptă cu nerăbdare să revină pe scenă, în faţa publicului. 

Citeşte şi: Secretul Andreei Mantea ca să nu se îngraşe nici măcar un gram! Ce bea în fiecare zi

"Deşi am amânat-o foarte mult timp, pentru că trebuia să o fac de acum câţiva ani, ajunsesem în stadiul în care trebuia să iau măsuri, am folosit picături de nas în fiecare zi timp de 20 de ani şi lucrurile se agravau pentru că deja ele nu îşi mai făceau efectul, ceea ce avea ca rezultate nopţi nedormite, migrene”, le-a spus Alina Eremia fanilor, la scurt timp după ce a ieşit din sala de operaţie. Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg