„Am crescut într-o casă în care eram toți goi!” Fiica lui Bruce Willis dă din casă!

Rumer Willis a primit multe reacții negative după ce a făcut publice imagini cu ea alăptându-și fiica. Însă vedeta americană are o explicație extrem de logică...

image

Maternitatea este o stare naturală, care trebuie acceptată de toată lumea în toate aspectele ei. Așa vede lucrurile mămica VIP Rumer Willis, însă nu toată lumea îi împărtășește părerile. După ce a postat câteva imagini cu ea, în care o alăptează pe micuța Louetta, și-a dat seama că oamenii nu sunt pregătiți să vadă așa ceva.

„Mie nu mi s-a părut vreo mare scofală, pentru că eu oricum am crescut într-o casă în care eram cu toții goi”, a dezvăluit actrița de 35 de ani în revista People. „N-am crescut într-o casă în care ne era rușine să fim dezbrăcați. Nu credeam că postez ceva atât de scandalos, pentru că pentru mine nu e deloc scandalos să arăți puțină piele, nimic indecent, doar puțină piele…”, a continuat aceasta să explice.

Fiica lui Bruce Willis a ținut să precizeze că nu i se pare OK ca femeile să fie obligate să-și alăpteze bebelușii în privat, departe de ochii privitorilor. „Pe bune?! Tu cum te-ai simți dacă ți-aș spune că trebuie să te bagi într-o cutie mai mare în care să mănânci atunci când ți se face foame în aeroport?! Eu îmi hrănesc copilul. Nu e nimic sexual în chestia asta decât dacă tu vezi lucrurile așa”, a comentat actrița.  

image

Nu numai că oamenii au fost ofensați de fotografiile în care fiica cea mare a fostului cuplu de actori Bruce Willis și Demi Moore alăpta, dar aceștia au fost siderați să constate că celebra mămică n-a avut nicio problemă în a face publice imagini cu micuța Lou neacoperită complet de haine sau păturici.

„Am postat o fotografie cu ea în care i se vedea puțin din posterior și toată lumea a explodat de parcă i-am arătat vaginul și mai multe nu! M-au avertizat că există pe lume perverși sexuali și că, din cauza asta, ar trebui să-mi acopăr copilul cât mai mult. Mi-au spus să-mi fie rușine din cauza asta!”, a continuat Rumer Willis.

Vedeta continuă să susțină că cei care privesc astfel lucrurile au o problemă, nu ea, care-și hrănește copilul sau duce o viață cât mai naturală alături de fiica ei. „Mi s-a atras atenția și atunci când am postat imagini cu mine mică, când aveam 3 ani și mi se vedea un sfârc…”, a adăugat Rumer.

Celebra mămică are în minte un lucru la care ține destul de mult – să nu arate lumii întregi fața fetiței ei de un an, ca să-i protejeze astfel identitatea. În rest, nu se simte vinovată că arată fotografii cu cea mică la sânul mamei sau în pătuț, dezvelită puțin. Ce ziceți, are dreptate sau nu?

foto - Shutterstock, Instagram



Recente

Caline Dion  foto   Instagram jpg
MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg