Amalia Năstase arată mai bine ca niciodată după ce a slăbit peste 30 de kilograme: "Dansez în club până ne dau afară"

1 amalia nastase jpg jpeg

Amalia Năstase pare să fi renăscut după ce a decis să-şi schimbe complet stilul de viaţă. A slăbit mai bine de 30 de kilograme, şi-a recăpătat silueta, iar de atunci e din nou în atenţia opiniei publice. Femeie de afaceri şi mamă deopotrivă, Amalia Năstase se pregăteşte de sărbătorile de iarnă alături de cei trei copii ai săi.

Divorţul de Ilie Năstase a adus-o pe vedetă în ipostaza de a fi femeie singură şi de a se bucura de viaţa alături de prieteni. Amalia recunoaşte că nu mai obişnuieşte să meargă în cluburi, însă atunci când o face pleacă abia dimineaţa.

Citeşte şi: Anamaria Prodan a dezvăluit ce nu ar împărţi niciodată cu fiicele sale: "Să nu le aud că cer, că iese scandal"

"Nu prea merg în club, dar şi atunci când merg dansez până când ne dau afară. Ies o dată la două luni, cam aşa. Hai ca ies, ies. Distracţia înseamnă să te distrezi şi să bei atât cât se te simţi bine, să nu cazi pe jos. Eu nu beau, zic pentru ceilalţi care beau. Să bei până când te simţi bine, să fie un DJ bun la petrecere, vreau să fac o petiţie.", a declarat Amalia Năstase, într-un interviu la Antena Stars.

În cadrul aceluiaşi interviu, Amalia Năstase a mărturisit că aşteaptă cu nerăbdare sărbătorile de iarnă! 

Citeşte şi: Lavinia Pîrva, transformare totală! Prima reacţie, după ce fanii au acuzat-o că s-a "tunat" : "Nu simt nevoia să mă justific"

"Vine Moş Nicolae, ne-am scos toţi cizmele. Toţi şi-au făcut liste cu ce îşi doresc de Moş Nicolae, Moş Crăciun, eu nu mi-am făcut. Îi aşteptăm să vină, aştept să văd ce aş putea să vreau. Toma vrea jucării în toate felurile şi formele. Ema a venit cu o listă scrisă frumos de acum o săptămână. Aştept ce îi mai rămâne lui Moşu şi pentru mine.", a mai spus Amalia Năstase.Recente

vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg