Amna, lucrurile pe care nu le-a spus niciodată despre divorţ: "Când ai obosit, nu mai spui ce te deranjează"

1 amna2 jpg jpeg

Amna este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din România, iar chipul ei este tot timpul plin de zâmbete, de voie bună şi de pasiunea e fi pe scenă, în faţa publicului. Vedeta, însă, în ciuda succesului, a trecut prin momente dificile pe plan personal.

Amna a divorţat de soţul său, cel alături de care are şi un copil. Artista a decis să fie mamă singură şi a ales varianta despărţirii fără să ofere foarte multe detalii.

Citeşte şi: Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

Recent, Amna a decis să spună public celor care o urmăresc şi îi ascultă muzica ce anume a dus la ruptura din familia ei. 

„Sunt mult mai curajoase femeile care nu au încotro şi rămân. Este foarte simplu sa judeci. Poate femeia aia nu are cu ce să se întreţină, mi se pare o dovadă mult mai mare de curaj. Eu mi-am permis să fac asta, financiar vorbind. Abia acolo cred că este cazul!", a declarat Amna la Antena Stars.

Amna a mărturisit că iubirea dintre ea şi soţul său a fost una reală, adevărată, mai ales că au fost împreună încă din adolescenţă. 

"Procesul ăsta este de foarte lungă durată, dezvoltarea copilului este foarte importantă. Este o decizie care se vede pe termen lung dacă a fost o decizie bună sau nu. Nu pot să dau sfaturi de pe margine, pentru că situaţia fiecăreia este diferită.

Citeşte şi: Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

Am simţit că este mai bine pentru noi. Ne-am iubit cu adevărat, am pornit de jos cu adevărat. Asta este cea mai dureroasă pentru mine, când creşti împreună, dar totuşi ceva pe drum se pierde. Cred că a fost din cauza timpului, n-am avut pauze. Atunci când eşti obosit, nu mai spui ce anume te deranjează.” a mai spus Amna, în cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.Recente

596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg