Amna, lucrurile pe care nu le-a spus niciodată despre divorţ: "Când ai obosit, nu mai spui ce te deranjează"

1 amna2 jpg jpeg

Amna este una dintre cele mai iubite şi apreciate cântăreţe din România, iar chipul ei este tot timpul plin de zâmbete, de voie bună şi de pasiunea e fi pe scenă, în faţa publicului. Vedeta, însă, în ciuda succesului, a trecut prin momente dificile pe plan personal.

Amna a divorţat de soţul său, cel alături de care are şi un copil. Artista a decis să fie mamă singură şi a ales varianta despărţirii fără să ofere foarte multe detalii.

Citeşte şi: Adela Popescu a dezvăluit motivul pentru care a renunţat definitiv la cariera de actriţă: "Am refuzat să mai joc în seriale"

stanga
dreapta
2 amna divort jpg jpeg
3 amna jpg jpeg
4 amna jpg jpeg
5 amna2 1 jpg jpeg
6 amna 03 jpg jpeg

Recent, Amna a decis să spună public celor care o urmăresc şi îi ascultă muzica ce anume a dus la ruptura din familia ei. 

„Sunt mult mai curajoase femeile care nu au încotro şi rămân. Este foarte simplu sa judeci. Poate femeia aia nu are cu ce să se întreţină, mi se pare o dovadă mult mai mare de curaj. Eu mi-am permis să fac asta, financiar vorbind. Abia acolo cred că este cazul!", a declarat Amna la Antena Stars.

Amna a mărturisit că iubirea dintre ea şi soţul său a fost una reală, adevărată, mai ales că au fost împreună încă din adolescenţă. 

"Procesul ăsta este de foarte lungă durată, dezvoltarea copilului este foarte importantă. Este o decizie care se vede pe termen lung dacă a fost o decizie bună sau nu. Nu pot să dau sfaturi de pe margine, pentru că situaţia fiecăreia este diferită.

Citeşte şi: Cel mai iubit chef din România, amintiri inedite din copilărie. Cătălin Scărlătescu: "Ştiam de covrigi şi mere. Atunci am mâncat prima dată ciocolată"

Am simţit că este mai bine pentru noi. Ne-am iubit cu adevărat, am pornit de jos cu adevărat. Asta este cea mai dureroasă pentru mine, când creşti împreună, dar totuşi ceva pe drum se pierde. Cred că a fost din cauza timpului, n-am avut pauze. Atunci când eşti obosit, nu mai spui ce anume te deranjează.” a mai spus Amna, în cadrul unui interviu, în exclusivitate, pentru Antena Stars.Recente

nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg