Ana Morodan, primele declaraţii despre iubitul ei: ”Nu are nicio treabă cu lumea noastră!” Cei doi se iubesc de şapte ani

3 morodan jpg jpeg

Ana Morodan este recunoscută pentru stilul extravagant pe care l-a adoptat, însă ea este foarte discretă în ceea ce priveşte viaţa persoanlă. De curând, însă, ea a vorbit despre iubitul ei şi a oferit detalii inedită.

Astfel, în cadrul unui interviu, Ana Morodan a dezvăluit că partenerul ei preferă să stea departe de lumea showbizului, deşi sunt împreună de şapte ani.

Cum se menţine Antonia într-o formă fizică de invidiat: ”Lumea crede că trebuie să faci foamea, dar nu e adevărat!”

stanga
dreapta
6 11904632 978940712127667 4383777922557936242 n jpg jpeg
5 ana morodan lospaccio 14 jpg jpeg
5 ana morodan o viata mea jpg jpeg
3 morodan jpg jpeg

„Ce vrei, fă, să zic de iubit? Oamenii din jurul meu îl cunosc. Când am plecat în Asia, mi-a zis o chestie foarte drăguţă, m-a emoţionat: Cei curajoşi merg înainte întotdeauna spre moarte, dar câteodată spre victorie. Mi-a mai zis: Eu tot aci îs!(…) Eu sunt cu piticii aliaţi, nu mă ia flama faimei. A fost la prima petrecere. De atunci, mă întreabă dacă am nevoie să vină. Face managementul schimbării, se duce în corporaţii foarte mari, verifică pierderile şi le remediază. Nu are nicio treabă cu lumea noastră. Mă bucur, pentru că învăţ foarte multe lucruri de la el”, a povestit Ana Morodan.

De asemenea, ea a mărturisit că nu se vede căsătorită, iar relaţia lor este foarte bună şi fără un act, bazându-se pe respect reciproc şi admiraţie.

Raluca Moianu, mândră de fiica ei, care luat locul trei la un concurs de frumuseţe: ”A muncit mult!”

„Am îmbrăcat atâtea rochii de mireasă pentru pictorialele mele, încât mi-am satisfăcut acest vis. După cum ştii, găzduiesc anual The Millennial Aristo Party, prin urmare şi treaba asta cu să ai petrecerea ta e „checked. Am fost toată viaţa în centrul atenţiei, deci n-am dus lipsă de „aplauze la scenă deschisă, aşa că am rezolvat şi cu asta. Nu văd de ce m-aş mai căsători. Plus că pe mine mă emoţionează o sală de sute de oameni care vin la conferinţele mele de business şi mă încarcă o astfel de energie. Acum, lăsând gluma la o parte, o relaţie echilibrată nu stă într-un act. Într-o relaţie nu e importantă căsătoria, e importantă armonia. Dacă doar prin căsătorie vine armonia, atunci by all means… spre sfatul popular. Dacă armonia deja există, atunci căsătoria devine opţională sau irelevantă, nu?”, a declarat Ana Morodan.Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg