Anamaria Prodan a dezvăluit ce nu ar împărţi niciodată cu fiicele sale: "Să nu le aud că cer, că iese scandal"

1 anamaria prodan sarah jpg jpeg

Anamaria Prodan a devenit o divă în toată regula de când şi-a schimbat total look-ul, a slăbit şi a adoptat ţinute mai îndrăzneţe. Sexy impresara blondă şi cu breton, aşa cum a apărut în ultimele imagini postate pe internet, are două fiice care îi fac mare concurenţă în materie de apariţii elegante.

Recent, Anamaria Prodan a dezvăluit că obişnuieşte să împartă cu fetele sale obiecte vestimentare, mai ales de când a slăbit considerabil, însă există piese le care nu le-ar da niciodată. 

Citeşte şi: Cum a slăbit Adela Popescu după ce a devenit mamă. Ingredientul la care a renunţat pentru a topi kilogramele în plus

„Am început să mai iau de la Rebecca, ea fiind foarte slabă, în ultimii ani nu am mai putut să port nimic de la ea. Acum este ok. De la Sarah, ea fiind sportivă, am mai împrumutat treningul. De la Rebe am început să iau bluze, că am talie mică şi nu mai pot de drag” a dezvăluit Anamaria Prodan pentru Libertatea.

Iadul se dezlănţuie atunci când se pune problema de împrumutat genţi şi pantofi. Prodanca spune că pentru nimic în lume nu le-ar împărţi cu fiicele sale şi, dacă este nevoie, preferă să ia aceeaşi poşetă, în trei exemplare.

Citeşte şi: Antonia, în lacrimi din cauza despărţirii de Alex Velea: "Îmi este super dor de el şi îi simt lipsa!"

„Genţi nu împrumutăm. Dacă ne place ceva luăm trei exemplare, pentru că eu am grijă de ale mele, Sarah nu are grijă deloc de ele şi atunci, ca să nu avem discuţii şi scandal, fiecare are geanta ei. Şi pantofii la fel, că acolo e jale”, a mai povestit sexy impresara pentru libertatea.ro.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg