Anca Serea ar mai vrea un copil: “De ce nu?” Vedeta a devenit mamă de şase ori

1 anca serea copii jpg jpeg

Anca Serea are 38 de ani şi este o mamă eroină. A adus pe lume, în urmă cu doar câteva zile cel de-al şaselea copil, o fetiţă, care va primi numele Leah. Le lângă ea, vedeta mai are acasă două fete, Sara (10 ani) şi Ava (5 ani), dar şi trei băieţi, David, cel mai mare dintre fraţi, de 17 ani, Noah (6 ani) şi Moise (3 ani). Întrebată dacă şi-ar mai dori un fiu sau o fiică, Anca Serea a dat un răspuns uimtor: “Da!”

Deşi susţine că e mult prea devreme să se gândească la asta, Anca recunoaşte că nu ar spune “nu” unei noi sarcini. Întrebată pe pagina sa de Instagram dacă ar mai face încă un copil, bruneta a răspuns prompt: "Este prea devreme să mă gândesc la acest lucru:)! Dar... de ce nu?”.

Anca Serea a avut cinci naştere naturale şi o cezariană

Deşi a născut de cinci ori natural, Leah a venit pe lume după o operaţie mai complicată de cezariană, ce a cam speriat-o puţin pe proaspăta mămică. Anca le-a povestit femeilor care o urmăresc online ce s-a întâmplat şi de ce s-a luat această decizie.

Citeşte şi: Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familie. Primele imagini cu Leah

”Naşterea micuţei Leah-Maria, bebeluşa cu ochii de azur! ? Iată că a venit pe lume şi cea de-a şasea minune a familiei noastre, o fetiţă minunată, pe care am aşteptat-o cu drag. Naşterea ei nu a fost însă una uşoară, motiv pentru care sunt convinsă că va fi un copil special. Vă povestesc pe scurt aici cum a decurs.

Deşi eram convinsă că voi naşte natural şi de această dată, destinul a vrut că lucrurile să fie altfel. Toată sarcina a decurs normal, fără vreo problema de sănătate. Atât bebeluşa cât şi eu am fost bine, însă săptămâna trecută, în urmă unei ecografii efectuate pentru că se apropia termenul naşterii am aflat o veste şocantă: Leah se află în prezentaţie pelvină. M-am speriat puţin, recunosc, că ştiam cât de cât ce înseamnă, respectiv că nu voi mai putea naşte natural. Am discutat cu domnul doctor şi m-am informat iar lucrurile păreau să aibă o rezolvare. (…)

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Serea ca să se menţină în formă

Miercuri, 14 august, în jurul prânzului am început să simt cum pierd lichid amniotic, însă pentru că la naşterile anterioare membranele au fost rupte de medic, nu eram sigură dacă ceea ce simt este ruperea apei. Aşa că pentru siguranţă am mers la domnul doctor, la Spitalul Sanador. Acolo, mi s-a rupt cu siguranţă apa, căci am simţit o cantitate mare de lichid amniotic, iar domnul doctor a zis că trebuie să ne grăbim. La ecograf ni s-a confirmat ceea ce bănuiam şi ne temeam: micuţa se răsucise din nou şi se aşezase în poziţie transversă, şi mai dificilă. Aşa că naşterea cezariană era obligatorie. Nu pot să neg că mi-a fost teamă de intervenţia chirurgicală, pentru că toate naşterile fuseseră naturale, însa cu ajutorul anesteziei şi al mâinilor iscusite ale domnului doctor nu am simţit aproape nimic. Iar operaţia a durat 45 de min. Mulţumesc echipei”, a scris Anca Serea pe contul de socializare.Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg