Anca Serea şi Adi Sînă au arătat-o fanilor pe mezina familiei. Primele imagini cu Leah

4 anca serea si leah jpg jpeg

La doar câteva ore după ce a adus pe lume cel de-al şaselea copil, Anca Serea părea mai în formă ca niciodată. Mămica eroină s-a pozat cu zâmbetul pe bune, ţinându-şi în braţe fetiţa, mezina familiei, care va primi numele de Leah Maria.

Anca Serea şi Adi Sînă formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbizul românesc, iar el, fericitul tătic, abia aştepta să-şi ţine fetiţa în brate, lucru care s-a şi întâmplat.

Citeşte şi: Ce mănâncă Anca Serea ca să se menţină în formă

stanga
dreapta
2 adi sana jpg jpeg
5 anca serea familie jpg jpeg
4 anca serea si adi sina jpg jpeg
3 anca serea1 jpg jpeg
2 serea anca jpg jpeg

Artistul a făcut publice mai multe imagini în care o ţine în braţe pe bebeluşa Leah. Fetiţa venită pe lume pe 14 august este cel de-al şaselea copil al familiei.

„Atât de îndrăgostită de Ea: Leah-Maria! Bun venit pe lume, minunea mea gingaşă. #mylovelygirl #welcomehome #familyovereverything”, a scris Anca Serea în dreptul primei imagini pe care a postat-o pe pagina sa de Instagram. Fotografia a strâns peste 20.000 de Like-uri, imediat după publicare.

Citeşte şi: Cea mai grea perioadă pentru Simona Gherghe, după ce a născut

Toate numele copiilor Ancăi Serea se termină cu litera „h”

Întrebată în repetate rânduri de ce toate numele alese pentru copiii săi se termină în litera "h", Anca Serea a explicat prin intermediul unui interviu acordar revistei Unica.

„Am vrut ca numele de Leeah să fie din acelaşi registru ca şi al fraţilor ei. Este un nume biblic, cu litera h la sfârşit, ca şi Sarah şi Noah. Când David şi Sarah erau mici, erau pasionaţi de Star Wars. Şi de acolo ne-am inspirat cu numele de Leeah. Suntem siguri 99,9% că numele va rămâne acesta. Fetele au câte două nume – Sarah mai este şi Anouk, iar Ava mai este şi Stephanie”, a declarat mămica înainte de a aduce pe lume cel de-al şaselea copil.Recente

Bobby Brown si Whitney Houston jpg
luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg