Andreea Bănică şi Lucian Mitrea, relaxare pe iaht în Grecia. Ce întrebări incomode au primit din partea fanilor

1 andreea banica lucian mitrea vacanta grecia jpg jpeg

Pentru că iubeşte marea şi soarele, Andreea Bănică a plecat, pentru câteva zile, împreună cu soţul ei, într-o vacanţă cu iahtul pe insulele greceşti. Vedeta a împărtăşit cu fanii mai multe poze din locurile vizitate, dar a răspuns şi la câteva curiozităţi.

Fiind întrebată de ce nu şi-a luat copiii cu ea în această călătorie cu iahtul, vedeta a răspuns:

„Ştiu foarte bine când este cazul să-mi iau copiii cu mine! Sunt prea responsabilă să risc  cu un copil de 3 ani şi jumătate pe yacht. Ei sunt în permanenţă vara la mare. Dacă m-ai urmări, cu siguranţă ai şti mai multe despre mine şi ai mei. Părinţii mai au nevoie şi de vacanţe singuri, să îşi încarce bateriile, tot pentru ei. “

O altă întrebare a fost: «Cât costă o astfel de vacanţă?»

Andreea a dat un răspuns scurt, fără a intra în detalii: „@lucianmitrea are acces la bani“

Referitor la opţiunea de a călători cu iahtul, Andreea Bănică a oferit câteva indicaţii pentru cei care îşi doresc o asemenea experienţă:

„Aşa peisaje frumoase nu poţi vedea decât călătorind pe mare. Să ştiţi că pe yacht trebuie să ai cât mai puţine haine subţiri, uşor de pus în băgăjel (ptr că este unul minuscul), papuci, costume de baie, eşarfe pe care să le pui pe post de rochie sau turbane. În rest uitaţi acasă genţi, poşete, sandale cu toc chiar şi machiajele. Luaţi strictul necesar, este minunat, mirific tot ce vezi în jurul tau. Sunt îndrăgostită de apa cristalină din Grecia! Să nu vă supăraţi dacă mă vedeţi câteva zile doar în costum de baie (m-am născut la mare) şi nu mi-am luat haine.“

Referitor la costumele de baie, Andreea a mărturisit că are acasă vreo 50 de costume de la diferite firme, neavând una preferată.

Mai citeşte şi: Alina Eremia, super sexy în costum de baie. Imagine rară cu iubitul pe plajă

Cântăreaţa, care a pozat în ipostaze incendiare pe iaht, a primit numai comentarii de laudă privind silueta ei de zeiţă. Andreea le-a dezvăluit fanilor câteva secrete de îngrijire pe care le-a adoptat ca să aibă un corp tonifiat.

„În urma pozelor din vacanţă, m-aţi întrebat cum de nu am celulită. Sunt sinceră cu voi, am şi eu celulită, cred că multe femei se confruntă cu „probelema“ asta la un moment dat, e ceva normal. Secretul meu e că iau măsuri imediat ce apare. La primele semne, am început să merg mai mult pe jos, să fac masaj cu bambus, să folosesc produse speciale cu ingrediente termoactive, am grijă la alimentaţie (de evitat prăjelile!). Se poate scăpa de celulită, însă numai dacă faci efort, nu trece ca prin minune, dar aş vrea eu să fie aşa. Nu uitaţi că nimeni nu e perfect, toate avem imperfecţiuni, depinde de noi dacă ne acceptăm aşa cum suntem sau vrem mai mult. Fiecare femeie decide pentru ea, normal. Important e să fim sănătoase, să ne iubim corpul şi să avem grijă de noi!

Mai citeşte şi: Cabral şi Andreea Ibacka, vacanţă în doi la mare. Cât de bine arată actriţa în costum de baie

Sursa foto: Instagram/@iamandreeabanica



Recente

Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg
Regele Charles  foto   Instagram The Royal Family jpg