Andreea Berecleanu, obligată să nu-şi mai viziteze bunica din cauza coronavirusului: ”A iesit în balcon ca să-mi facă semn că e bine”

2 andreea berecleanu fara machiaj are un ten impecabil la varsta ei 1 jpg jpeg

Noul tip de coronavirus care se răspândeşte cu repeziciune a îndepărtat-o pe Andreea Berecleanu de familia ei. Fosta prezentatoare TV de la Antena 1 a vorbit despre drama pe care o trăieşte.

Izolarea la domiciliu a fost recomandată de autorităţi, iar acum Andreea Berecleanu a ales să o protejeze pe bunica ei. Astfel, ea s-a asigurat că este bine, însă a decis să nu o mai viziteze o perioadă.

Ce face Andreea Berecleanu după ce a plecat de la Antena 1. Vedeta a surprins pe toată lumea

stanga
dreapta
1 bunica andreea berecleanu jpg jpeg
3 andreea berecleanu fara machiaj are un ten impecabil la varsta ei 7 jpg jpeg
4 andreea berecleanu fara machiaj are un ten impecabil la varsta ei 5 jpg jpeg
5 andreea berecleanu jpg jpeg
6 andreea berecleanu fara machiaj are un ten impecabil la varsta ei 8 jpg jpeg

„Ea este bunica mea de 93 de ani. Stă în casă şi nu am vizitat-o de aproape două săptămâni. Ieri am ieşit doar la cimitir la tata (n.r. a decedat în urmă cu doi ani şi jumătate) nu era nimeni. Biserica Cuţitul de Argint, din curtea cimitirului, avea un eşafodaj în faţă, probabil pentru slujba de dimineaţă. Am plecat şi în drum spre casă, am trecut prin faţa apartamentului să o văd. A ieşit în balcon ca să-mi facă semn că e bine. Bunica mea e bine, mama la fel. Să avem grijă de ei, de ai noştri, dar şi de noi, fiecare aşa cum poate”, a povestit Andreea Berecleanu.

1 bunica andreea berecleanu jpg jpeg

Andreea Berecleanu şi-a dat demisia de la Antena 1

Andreea Berecleanu, înlocuită la Antena 1. Cine este vedeta care îi va lua locul la pupitrul ştirilor

„Am stat 17 ani in Antena 1 pentru ca nu am fost constransa in vreun fel. Astazi drumurile noastre se despart. Nu voi accepta situatii impuse. Sunt prezentator de stiri de 27 de ani, sunt un jurnalist respectat atat de colegii de breasla cat si de catre public tocmai pentru ca nu am dezamagit, sunt un om corect si onest. Pot sa dau si amanunte despre alegerea mea de a pleca dar cred ca viata trebuie sa-si urmeze cursul, la fel si profesia mea. Voi fi alaturi milioanelor de oameni cu dragoste si respect mereu, sub diferite forme, si va multumesc pentru toti acesti ani. Multi dintre voi, asa cum mi-ati spus oficial pe retelele mele de Social Media sau in studiile de piata, dar si pe strada, fata in fata, ma considerati un prieten al familiei dv si un jurnalist cu credibilitate. Ba mai mult, aceia dintre dv care nu erati telespectatori ai Antena 1, ati ales Observatorul de dragul meu. Aceasta incredere inseamna enorm pentru mine. Asa cum nu ma dezic de principiile mele, nu ma voi dezice nici de voi! Ne vom intalni, cu siguranta! Cu dragoste, a voastra, Andreea”, a scris jurnalista.Recente

luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg