Andreea Raicu: Nu cred că frumuseţea şi norocul aduc dragostea

1 52585 original jpg jpeg

Una dintre cele mai discrete şi mai elegante prezenţe feminine de pe micul ecran, Andreea Raicu, prezentatoarea emisiunii „Mi-s băiatul de la ţară“ de la Prima TV, ne-a surprins în această toamnă printr-o postură neobişnuită: cea de autor de carte de bucate! Ce se întâmplă însă în culisele vieţii ei, care sunt secretele frumuseţii sale şi cum stă cu dragostea, aflaţi imediat!

Ce te-a motivat să scrii cartea de bucate „Mănâncă şi arată bine!”?

Motivaţia a venit de la oamenii care mă întrebau mereu ce mănânc şi care îmi cereau sfaturi. Întâi am încercat să le răspund şi să le ofer variante pe site-ul meu,www.andreearaicu.ro,apoi am înţeles că trebuie să fac ceva mai mult. Şi aşa s-a născut cartea!

De patru ani eşti vegetariană.Mai rezişti?

Dacă mai rezist? Nu se pune problema în acest fel. Dacă ar fi aşa,nu aş mai continua acest regim de viaţă. Eu nu am devenit vegetariană pentru că e un trend sau pentru că a fost un moft de-al meu. A venit extrem de firesc,nu mi-am impus acest lucru. Am simţit că trebuie să renunţ la carne,şi asta am făcut.

Cum ai trecut peste tentaţii?

Sincer îţi spun că de când am renunţat la carne nu am fost tentată nici măcar să gust. Însă dacă văd o ciocolată,mănânc 2-3 pătrăţele şi îmi e suficient.

Ce ar trebui să mănânce o femeie ca să fie frumoasă?

În primul rând,trebuie să mănânce sănătos! Sunt multe femei care se înfometează ca să slăbească,dar din păcate,rezultatul obţinut este exact invers. Cred foarte mult că frumuseţea exterioară vine din interior,chiar dacă sună a clişeu.

Ţi-ai riscat vreodată sănătatea de dragul siluetei?

E mult spus că mi-am riscat sănătatea,dar am ţinut diete care nu mi-au făcut deloc bine. Din fericire,nu am trecut prin perioade de înfometare foarte mari. Nu spun că unele diete nu ne fac bine,dar cel mai important e să mănânci echilibrat şi să faci sport.  Ţi-ai tatuat cuvântul „Serendipity”.

Cu nişte prieteni,la un templu ridicat în numele iubirii:Taj Mahal

simeon stalpnicul png

Ce simbolizează el?

„Serendipity“ poate fi tradus ca o întâmplare norocoasă sau ca o surpriză plăcută care îţi schimbă viaţa. Cred că,dincolo de muncă şi o atitudine pozitivă,uneori ai nevoie şi de împrejurări favorabile ca să-ţi reuşească lucrurile,dar nu aş spune noroc.

Cum stai cu dragostea?

Mă simt iubită de oamenii din jur şi asta e foarte important pentru mine.

Ce apreciezi cel mai mult la un bărbat? Sunt altele pretenţiile odată cu trecerea timpului?

Cu siguranţă pretenţiile se modifică cu timpul! E un lucru firesc şi,cred,e natural să evoluăm şi să ne modificăm aşteptările. Devotamentul,inteligenţa,simţul umorului,creativitatea şi forţa sunt lucrurile pe care le apreciez la un bărbat.

Crezi că o femeie frumoasă are mai mult noroc în dragoste?

Sunt voci care spun că femeile frumoase au mai puţin noroc în dragoste! Sincer,nu cred că frumuseţea şi norocul au ceva de-a face cu dragostea! Cred că pentru fiecare dintre noi există cineva,şi de aici încolo ţine şi de noi cum şi în ce fel reuşim să ne construim o relaţie.Recente

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg