Angelina Jolie deţine secretele tinereţii fără bătrâneţe. Trucurile de îngrjire a pielii de la care nu se abate

1 shutterstock 57853090 jpg jpeg

Când eşti recunoscută drept una dintre cele mai frumoase femei din lume, există o presiune uriaşă să arăţi bine. Actriţa Angelina Jolie (46 de ani) este la fel de apreciată pentru activitatea ei filantropică, pentru inteligenţa, cât mai ales pentru frumuseţea cu care este înzestrată. Cum reuşeşte să sfideze trecerea timpului?

„Le spun adesea fiicelor mele că cel mai important lucru pe care îl pot face este să-şi dezvolte mintea‟, a scris Angelina într-un eseu pentru Elle. „Poţi oricând să îmbraci o rochie frumoasă, dar nu contează ce porţi în exterior dacă nu ai grijă şi de minte. Nu este nimic mai atractiv – pot spune chiar încântător – decât o femeie independentă şi cu propriile sale opinii‟, a continuat vedeta hollywoodiană.

Iar o femeie inteligentă nu se sperie de procesul firesc de îmbătrânire, cum nici Angelina nu o face, dimpotrivă, îmbrăţişează ideea de maturizare. „Mă uit în oglindă şi văd că arăt ca mama mea şi asta mă încălzeşte‟, a spus ea pentru In Style. „De asemenea, mă văd îmbătrânind şi îmi place, pentru că asta înseamnă că sunt în viaţă – trăiesc şi îmbătrânesc. Îmi văd şi defectele, dar ceea ce văd că îmi place nu este despre structură sau despre aspect. De fapt, îmi văd familia în faţă. Îmi văd vârsta‟, a spus Jolie şi asta o face să devină şi mai strălucitoare pentru fanii de pretutindeni. Iată ce face vedeta, pentru a îmbătrâni cu graţie.

A mers la dermatolog încă de mică

La 11 ani, mai exact, a intrat în cabinetul medicului dermatolog. „Am avut acelaşi dermatolog de la 11 ani. Se numeşte Rhonda Rand‟, a spus Angelina. „M-a adus mama când eram mică atunci când am avut prima mea cicatrice. M-a ajutat cu adevărat să am o persoană care este foarte încurajatoare când vine vorba despre a fi cât naturală‟. Drept dovadă, Angelina şi-a păstrat rutina de îngrijire cât mai simplă şi naturală posibil.

Nu uită să folosească protecţie solară

Angelina a fost dintotdeauna adepta aplicării cremelor cu factor de protecţie solară (FPS), deoarece crede că aceasta este una dintre cheile tinereţii veşnice.

Astfel, ea şi-a însuşit tehnica utilizării produselor cu FPS încă de la o vârstă fragedă. „Ştia că soarele nu este bun pentru piele, în general - în ceea ce priveşte problemele de pigmentare şi alte astfel de lucruri. De asemenea, poartă pălării, ceea ce este foarte important. Se hidratează mult şi îşi hidratează pielea. Dar, din nou, protecţia solară o ajută să împiedice îmbătrânirea prematură a pielii mai mult decât orice‟, a spus dermatologul Angelinei, dr. Rand, pentru Refinery29.

Optează pentru un machiaj armonios

Cu toţii am mai auzit această regulă - alege o caracteristică a chipului şi accentueaz-o. Asta urmează Angelina: „Fie evidenţiez ochii, fie fac buzele roşii‟, a spus ea. „Am caracteristici complete şi vizibile, aşa că, dacă aş accentua totul, aş arăta ca un clovn. Ar fi prea ... mult‟. De obicei, se machiază singură, pentru că nu vrea să depindă de un make-up artist. „Sunt mult mai confortabilă cu ideea că pot să-mi ascund eu cearcănele‟, a dezvăluit fosta parteneră de viaţă a lui Brad Pitt.

Nu exagerează cu tratamentele de înfrumuseţare

Deşi buzele sale şi nasul perfect ar fi putut să-i inspire pe mulţi oameni să caute chirurgi estetici, Angelina preferă să stea departe de intervenţiile estetice, fără să îi judece însă pe cei care optează pentru astfel de ajustări. „Nu mi-am făcut nimic şi nu cred că o voi face”, a declarat ea pentru Daily Mail. Cu toate acestea. Vedeta a apelat la tratamentele cu laser. „Când am rămas însărcinată, aveam zone mai întunecate [pe faţă] care se închideau şi mai mult la culoare. Aşa că fac şedinţe cu IPL [lumină pulsată intensă] din când în când‟, a mărturisit Angelina.

@shutterstockRecente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg