Angelina Jolie, părăsită de fiică? Shiloh intenționează să se mute cu Brad Pitt

Peste aproximativ o lună, Shiloh, fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, va deveni majoră, iar cu această ocazie, a luat decizia neașteptată de a se muta cu tatăl el. 

image

De când au divorțat, Angelina Jolie și Brad Pitt nu au o relație strălucită. Cei doi actori s-au certat în istanță, ani de zile, deoarece Angelina l-a acuzat pe fostul soț de abuz fizic asupra ei și copiilor lor - Shiloh, Vivienne și Knox, de consum de alcool și de șantaj, lucruri pe care Pitt le neagă cu fermitate. Cearta este pe departe de a se termina, deoarece Angelina Jolie se pare că a primit o veste dureroasă chiar din partea fiicei sale, Shiloh…  

Citește și: Angelina Jolie face diferență între copiii ei? „Am mai puțină înclinație să...‟ 

În urma separării de Brad Pitt, Angelina Jolie a obținut custodia totală asupra copiilor pe care îi are cu fostul soț, în timp ce actorului i s-au acordat doar drepturi de vizită. Potrivit unei surse, citate de publicația „Mirror‟, fiica celor doi, Shiloh, care urmează să împlinească 18 ani pe 27 mai, își dorește să petreacă mai mult timp cu tatăl ei, motiv pentru care intenționează să părăsească casa mamei sale și să se mute cu Brad Pitt în conacul acestuia din Los Feliz, California: „Shiloh speră că se va muta cu tatăl ei chiar luna viitoare‟, a declarat un apropiat al fetei. 

Vezi și: Brad Pitt este agresiv la filmări. Actorul aruncă cu scaune și înjură!

Cele două vedete de la Hollywood încă sunt la cuțite 

Angelina Jolie și Brad Pitt au fost căsătoriți timp de 5 ani, iar împreună au șase copii - trei dintre ei sunt biologici, iar trei sunt adoptați. Vestea divorțului a venit la șase zile după ce Angelina Jolie l-a acuzat pe actor că a fost violent cu ea și cu copiii lor în timpul unui zbor privat din Franța spre California în 2016. Potrivit presei internaționale, actrița îl acuză pe fostul soț că a bătut-o de față cu copiii lor și înainte de acest incident. Mai mult, cei doi își dispută în istanță o podgorie din Franța pe care au deținut-o cândva împreună. 

Sursă foto: Pinterest  Recente

Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
mașină foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg
Dannii Minogue Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas foto  Shutterstock jpg
Rumer Willis foto  Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi foto  Shutterstock jpg
Celebritati jpg
Whitney Houston foto  Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei jpg
Olivia Munn și John Mulaney foto  Shutterstock jpg
Madonna jpg
să vorbim de vorbă  Oana & Ion jpg
Cindy Crawford Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk foto  Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei foto  Shutterstock jpg
Britney Spears foto  Shutterstock jpg