Rochia pe care Angelina Jolie a creat-o special pentru Premiile Oscar. Cine a purtat-o?

Poate că Angelina Jolie nu s-a aflat la cea de-a 96-a ediție a Premiilor Oscar, însă o creație a vedetei a putut fi admirată pe covorul roșu. Este vorba despre o rochie superbă! 

image

Angelina Jolie, în vârstă de 48 de ani, a fost mereu apreciată atât pentru trăsăturile ei fizice, cât și pentru ținutele speciale pe care le-a purtat la evenimente. Pasiunea ei pentru modă a trecut anul trecut la un alt nivel, când vedeta și-a anunțat debutul în această industrie. La finalul lui 2023, fosta soție a lui Brad Pitt și-a deschis un magazin cu haine în New York care îi poartă numele - „Atelier Jolie‟. 

Citește și: Angelina Jolie refuză să îi lase pe stiliștii de la Hollywood să-i îmbrace copiii

La câteva luni de la acest eveniment important din viața ei, o personalitate de la Hollywood a avut oportunitatea să poarte pentru prima dată o creație originală marca „Atelier Jolie‟.

Este vorba despre scriitoarea și jurnalista de la „New York Times‟ Suleika Jaouad, care a apărut pe covorul roșu de la Premiile Oscar, însoțită de soțul ei, cântărețul Jon Batiste, nominalizat la categoria „Cel mai bun cântec original‟ pentru melodia lui din documentarul „American Symphony‟, o producție care dezvăluie povestea lor de dragoste și lupta sciitoarei cu cancerul. 

Rochia jurnalistei, într-o nuanță luminoasă de gri, a fost realizată în întregime din mătase reciclată. Pe spate se află o ilustrație ce înfățișează un dirijor de orchestră, o referință la soțul ei, Jon Batiste: 

„Această rochie a fost concepută de unica Angelina Jolie. A fost pentru prima dată când a conceput o rochie pentru covorul roșu, așa că l-a invitat pe uimitorul artist Chaz Guest să picteze o simfonie pe spatele acesteia‟, a spus Suleika Jaouad pentru „E talk‟. 

Și Angelina Jolie a fost mândră de alegerea ei. Într-o declarație, ea și-a explicat decizia de a o îmbrăca pe jurnalistă: „Am o admirație profundă pentru Suleika și pentru felul în care își trăiește viața - cum întâmpină dificultățile cu putere și har. Este o forță creativă și strălucitoare care îi inspiră pe toți cei care o cunosc.‟

Sursă foto: Shutterstock, Instagram - @ Suleika Jaouad 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg