Brad Pitt, agresiv la filmări. Actorul aruncă cu scaune și înjură!

Regizorul Ed Zwick nu ascunde nimic din ceea ce a trăit alături de actorul Brad Pitt pe platourile de filmare. Din păcate, starul hollywoodian a fost extrem de dificil!

image

După divorțul din 2016 de Angelina Jolie, imaginea lui Brad Pitt s-a schimbat semnificativ. Angelina Jolie n-a făcut nici ea niciun secret din comportamentul irascibil al fostului ei soț, acuzându-l pe acesta de violență fizică și verbală la adresa ei și-a celui mai mare copil al lor Max.

Recent, au apărut și alte plângeri la adresa actorului. Și nu din partea fostei sale partenere de viață, care ar putea avea motive întemeiate de-a se răzbuna post-divorț și-a exagera puțin lucrurile, ci de la un regizor care a colaborat cu Brad și care spune cât de greu este de lucrat cu Pitt.

Se pare că, atunci când lucrurile nu decurgeau așa cum voia Brad pe platourile de filmare, atmosfera se închingea rapid. Regizorul filmului „Legendele toamnei”, Ed Zwick, a dedicat o bună parte din cartea sa, „Hits, Flops, and Other Illusions”, realizării acestei pelicule și, implicit, colaborării defectuoase pe care a avut-o, la filmări, cu Pitt.

La repetiții, când actorul și-a dat seama că situația nu îl satisfăcea deloc dintr-un motiv sau altul, „agentul lui a sunat la studio ca să spună că Brad se retrage din proiect. A rămas de datoria producătorului Marshall Herskovitz să-l facă pe Brad să se răzgândească. N-a mai pomenit nimeni niciodată despre asta, dar a fost prima dată când Brad și-a expus sentimentele care clocoteau în el. El păruse degajat la început, dar se poate transforma atunci când se simte provocat”, a dezvăluit regizorul în cartea sa.

image

Pe măsură ce filmările progresau, conflictul dintre actor și regizor a escaladat: „Nu știu cine a țipat primul, cine a înjurat și-a aruncat primul scaun. Eu poate... Dar, când ne-am ridicat amândoi privirea, echipa dispăruse din preajma noastră. Și asemenea incident nu s-a întâmplat o singură dată. Se pare că restul echipei se obișnuise cu ieșirile noastre și pleca din zonă, ne oferea spațiul de care aveam nevoie ca să ne răcorim”, a conchis Ed Zwick.

foto - ShutterstockRecente

Sofia Vergara foto  Shutterstock jpg
JA jpg
Bradley Cooper și Beyonce jpg
Pisicile negre aduc ghinion Ce tari le considera norocoase Sursa foto shutterstock 700014673 jpg
David Beckham foto  Instagram jpg
Nunta Meghan Markle, Printul Harry jpg
Christie Brinkley jpg
Regele Charles jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Beyoncé jpg
Adele 1 jpg
Melania Trump jpg
DDR03557 png
eveniment seara (1) jpg
Ryan Gosling și Eva Mendes foto  Shutterstock jpg
Vedete jpg
Familia Regala jpg
Beyonce Instagram jpg
Selena Gomez foto  Shutterstock jpg
Michelle Pfeiffer foto  Shutterstock jpg