Brad Pitt, agresiv la filmări. Actorul aruncă cu scaune și înjură!

Regizorul Ed Zwick nu ascunde nimic din ceea ce a trăit alături de actorul Brad Pitt pe platourile de filmare. Din păcate, starul hollywoodian a fost extrem de dificil!

image

După divorțul din 2016 de Angelina Jolie, imaginea lui Brad Pitt s-a schimbat semnificativ. Angelina Jolie n-a făcut nici ea niciun secret din comportamentul irascibil al fostului ei soț, acuzându-l pe acesta de violență fizică și verbală la adresa ei și-a celui mai mare copil al lor Max.

Recent, au apărut și alte plângeri la adresa actorului. Și nu din partea fostei sale partenere de viață, care ar putea avea motive întemeiate de-a se răzbuna post-divorț și-a exagera puțin lucrurile, ci de la un regizor care a colaborat cu Brad și care spune cât de greu este de lucrat cu Pitt.

Se pare că, atunci când lucrurile nu decurgeau așa cum voia Brad pe platourile de filmare, atmosfera se închingea rapid. Regizorul filmului „Legendele toamnei”, Ed Zwick, a dedicat o bună parte din cartea sa, „Hits, Flops, and Other Illusions”, realizării acestei pelicule și, implicit, colaborării defectuoase pe care a avut-o, la filmări, cu Pitt.

La repetiții, când actorul și-a dat seama că situația nu îl satisfăcea deloc dintr-un motiv sau altul, „agentul lui a sunat la studio ca să spună că Brad se retrage din proiect. A rămas de datoria producătorului Marshall Herskovitz să-l facă pe Brad să se răzgândească. N-a mai pomenit nimeni niciodată despre asta, dar a fost prima dată când Brad și-a expus sentimentele care clocoteau în el. El păruse degajat la început, dar se poate transforma atunci când se simte provocat”, a dezvăluit regizorul în cartea sa.

image

Pe măsură ce filmările progresau, conflictul dintre actor și regizor a escaladat: „Nu știu cine a țipat primul, cine a înjurat și-a aruncat primul scaun. Eu poate... Dar, când ne-am ridicat amândoi privirea, echipa dispăruse din preajma noastră. Și asemenea incident nu s-a întâmplat o singură dată. Se pare că restul echipei se obișnuise cu ieșirile noastre și pleca din zonă, ne oferea spațiul de care aveam nevoie ca să ne răcorim”, a conchis Ed Zwick.

foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg