Anisia Gafton: „Nu îți trebuie multe în viață ca să fii fericit‟

Câștigătoarea „Sunt Celebru, scoate-mă de aici!‟, Anisia Gafton, te invită să râzi copios în emisiunea de divertisment „Săriți de pe fix‟, care a debutat de curând la PRO TV. Care este, de fapt, rolul său în acest proiect și cum se înțelege cu echipa?

image

Telespectatorii PRO TV vor avea șansa să te urmărească în noua emisiune „Săriți de pe fix!‟. Poți să ne povestești mai multe despre rolul tău în acest proiect, cum a fost gândit și cum l-ai adaptat? 

„Săriți de pe fix‟ este o emisiune cu oameni țăcăniți în sensul bun, cu distracție și sunt sigură că o să fie foarte apreciată de public. Rolul meu este să fiu unul dintre cei 10 comedianți săriți de pe fix, să fiu nebună, nu cu toate țiglele pe casă. Practic, să fiu eu! La filmări s-a râs foarte mult – atât eu, cât și publicul, colegii și Cabral. Abia aștept să văd rezultatul final. 

Alex Bogdan, Anca Dinicu, Cabral, Drăcea, Emily Burghelea, Lucian Ghimiși, Mihai Rait, Paul Ipate, Cătălin Neamțu și Irina Antonie sunt colegii tăi în emisiune. Cu cine rezonezi cel mai bine, pe cine apreciezi cel mai mult și cu cine ai vrea să joci, ipotetic, în roluri principale într-un film? 

M-am înțeles foarte bine cu toți, rezonez cu toți, dar cu Alex Bogdan pot spune că mă simt mai apropiată pentru că mă știu din junglă, cu Drăcea de la show-urile de stand-up și cu Anca Dinicu mă știu din cercurile sociale. Îl apreciez foarte mult pe Mihai Rait, pentru că efectiv numai când îi văd fața mă face să râd fără motiv, nu știu de ce… Și chiar mi-ar plăcea să joc cu el într-un film. 

Ce ai avut de învățat în urma experienței „Sunt Celebru, scoate-mă de aici!‟? Ai repeta experiența dacă ai ști de la început ce te așteaptă? 

La „Sunt celebru‟ am învățat că orice este posibil și că poți să te bucuri de lucruri mărunte, că nu îți trebuie multe în viață ca să fii fericit. Am învățat să fiu mai puternică, am învățat că oamenii se pot schimba la 180 de grade în condiții drastice și că trebuie să fii mai atent. Să fiu mai recunoscătoare pentru tot în viața asta, chiar să apreciez că am o farfurie de mâncare caldă și un așternut bun, că am telefon. Dar, da, aș repeta experiența. 

image

Ți s-a schimbat în vreun fel viața de când te-ai întors din Republica Dominicană? Ai câștigat noi admiratori?  

Da, s-a schimbat pentru că lumea a văzut o altă Anisia – o Anisia care e om bun și mult mai puternică decât pare. Sincer, și eu am descoperit-o odată cu ei. Lumea mă apreciază mai mult pentru că am rezistat de la bun început până la sfârșit și am reușit să o fac cu zâmbetul pe buze. 

Ce trăsături de caracter consideri că te-au ajutat să fii câștigătoarea marelui premiu? 

În primul rând, am fost eu, așa cum sunt, fără a juca un rol. Am fost autentică, am încercat să mă concentrez la probe ca să le pot câștiga și am fost sinceră și empatică. Publicul m-a simțit și cred că de asta m-a și plăcut. 

Care a fost proiectul (de televiziune sau altul) în cadrul căruia te-ai distrat cel mai mult?  

Toate proiectele au fost distractive, chiar și la „Sunt celebru‟ am râs foarte mult, în ciuda condițiilor foarte vitrege, am reușit să ne distrăm. Dar cel mai distractiv proiect a fost „Săriți de pe fix‟. Am râs la filmări de dimineață până seara și publicul care a fost prezent ne-a mulțumit pentru spectacol. Și invitații ne-au spus că se simțeau ca la spectacol. 

Dacă nu ai fi făcut ceea de faci astăzi, ce altă meserie ți-ai fi ales și de ce?  

Cred că aș fi făcut meseria pentru care m-am pregătit, adică informatician. 

Într-un interviu spuneai că „nu există limite‟ în cariera profesională. Totuși, ce nu ai accepta niciodată să faci pentru succes?  

Nu aș accepta să fac compromisuri și să fac ceea ce nu-mi place. Când faci ceea ce îți place și ești pasionat, munca nu ți se mai pare muncă, ci o joacă. 

Știm că te pricepi să imiți foarte bine diferite sunete (le poți enumera și aici?) Ce alte talente ascunse ai?  

Când eram mică aveam obiceiul de a imita toate animele din curtea bunicii, chiar și sunete mai speciale cum ar fi: soba, vântul, tractoarele, pe anumite persoane care intrau pe poarta noastră. Așadar, pot face ca toate: ca pisica, ca pisicul, cățelul, gâsca, rața, găina, cocoșul dar și ca tropăitul calului. 

image

De ce consideri că vine lumea la spectacolele tale? Ce așteptări crezi că are? 

Lumea vine pentru că mă știe de pe internet și de la televizor, vine și pentru că își dorește să râdă, să se simtă bine după o săptămână pe care au petrecut-o la muncă. Așteptările lor sunt să fiu ca pe net, dar la stand-up se folosesc și tot felul de cuvinte mai îndrăznețe. Dacă înainte lumea nu era așa familiarizată cu stand-up-ul, acum nu mai am emoții că nu înțeleg unde vin. 

Ai câteva sfaturi pentru persoanele cărora le este teamă să vorbească în public? 

În primul rând, să nu se lase afectate de emoții, trebuie să înțeleagă că acestea îi vor încurca mai mult decât să-i ajute. Așa că prima oară să încerce să își stăpânească emoțiile. După aceea, în loc să se axeze câți ochi sunt îndreptați către ele, mai bine să se concentreze pe ce e de făcut, spus, transmis mai departe. Și să fie sincere când vorbesc despre orice, pentru că publicul simte în ce stare e performerul. Este cel mai bun detector de emoții. Iar dacă nu își pot stăpâni emoțiile, chiar să zică asta pentru că publicul va aprecia sinceritatea. 

Ce ierți și peste ce nu poți trece în dragoste?  

Peste el cu mașina, că nu am carnet, încă. Glumesc, dar nu pot trece peste lipsa de sinceritate și ascunzișuri. Consider că dacă suntem într-o relație, hai să o facem frumoasă, să ne străduim să o facem cât mai colorată. Dacă tot facem efortul aceasta, hai să nu ne mințim că puteam să fac altceva în timpul acesta. 

Care sunt planurile tale pentru următorii cinci ani?  

Planurile mele pe cinci ani sunt relativ simple. Vreau să devin din ce în ce mai bună în tot ce fac, să fac un film și să bucur sufletele oamenilor atât pe internet cât și la TV. Pe plan personal, mă gândesc chiar și la o nuntă, și poate mai încolo un copil. Deocamdată eu mă simt copil și nu mă simt pregătită. 

@PRO TV 



Recente

mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg