Anna Lesko s-a izolat din cauza coronavirusului: ”Mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram!”

1 anna lesko intro 1280x720 jpg jpeg

Anna Lesko s-a izolat la domiciliu din cauza coronavirusului, iar acest lucru i-a adus numeroase îngrijorări, întrucât boala face ravagii în Europa, Italia şi Spania înregistrând deja mii de morţi.

Anna Lesko se numără printre românii care au ales să respecte măsurile impuse de autorităţi şi să stea acasă. A lipsit, însă, de pe reţelele sociale, iar acest lucru i-a îngrijorat pe fani.

Ioana Ginghină s-a îndrăgostit şi e mai fericită ca niciodată: "După divorţ, credeam că nu mă voi mai căsători vreodată"

stanga
dreapta
2 anna lesko2 jpg jpeg
3 76990134 2810104125717726 7836071572744962048 o jpg jpeg
4 anna lesko2 jpg jpeg
5 anna lesko si dj vinnie s au despartit jpg jpeg
6 anna lesko dezbracata sexy topless 1 jpg jpeg
7 anna lesko1 jpg jpeg

”Dragii mei, nu am păţit fizic nimic, sunt întreagă, în schimb emoţional sunt pierdută. (…)Da, sunt profund îngrijorată şi marcată de ce se întâmplă pe plan global şi în ţara noastră. Nu ascund că am în cap scenarii sumbre şi lugubre. Nu îmi vine, sincer vă spun, sa pun o bluză pe mine şi un pantalon, să zâmbesc şi să îmi fac o poză să o postez şi să spun ceva, orice acolo în comment. Nu pot să mă prefac să vorbesc despre lucruri atât de lipsite de importanţă şi efemere ca altă dată: haine, obiecte, maşini, mâncare, rujuri, unghii, creme, relaţie despre EL şi Ea etc, un gând am în cap: cât de firavi, sensibili şi egali suntem în faţa unei Boli!”, a mărturisit Anna Lesko.

Horoscop rune cu Mihai Voropchievici. O zodie primeşte protecţie divină spre final de martie De asemenea, ea a mărturisit că trece printr-o perioadă foarte dificilă, iar veştile privind evoluţia coronavirusului o neliniştesc teribil.

„De o săptămână m-am izolat! Citesc o carte, dar recunosc nu sunt eu, nu asimilez nimic. Mă uit la un film, văd prin el. Gătesc, nu simt gustul…Mă uit la montaje din viaţa personală cu ai mei părinţi, Adam, persoane dragi mie şi mă apucă plânsul cât de liberi şi fericiţi eram. Cum suntem noi oamenii, acum că ştiu că nu pot ajunge la ei, la părinţii mei, surorile mele, prietenii mei (sunt câţiva doar), îi iubesc mai mult şi tânjesc nespus după ei…Deschid televizorul şi văd câţi oameni sunt smulşi din braţele celor dragi de un virus necruţător…Mă uit ore în şir la o pânză goala, vreau să îmi exprim atâtea sentimente în culori dar încă NU POT! Colcăie în mine, sunt ca o furtună încărcată cu diverse mase, vânt, apă, flori şi noroi…Aştept să mă liniştesc. Ştiţi deja cu toţii ce conduită trebuie să adoptaţi impusă la nivel global! Nu vă mai jucaţi cu vieţile voastre şi ale altora. Staţi în casă şi fiţi disciplinaţi. Îmi cer scuze dacă v-am întristat, dar asta simt acum”, a spus artista.Recente

luna shutterstock 1044034966 jpg
Blue jpeg
Rebel Wilson jpeg
Elon Musk jpg
vineri jpg
Tom Hanks și Rita Wilson au fost depistați pozitiv cu COVID 19 la începutul lunii martie  jpeg
numerologie
Elvis Presley
Victoria Beckham jpg
Copii jpg
Shurubel 1 jpeg
Regina Victoria – secvențe jpeg
Cameron Diaz jpg
Kate Hudson jpg
Kate Middleton în verde OK Mag jpg
andreea mantea
profetie   shutterstock 430507258 jpg
minciuna   shutterstock 1929158141 jpg
kim kardashian fata jpg
aursiargintaec@clickpentrufemei ro jpg