Anticearcănul, aliatul tău în lupta cu timpul

1 53140 original jpg jpeg

1, 2, 3 şi... oboseala, cearcănele, pungile de sub ochi şi ridurile de expresie s-au estompat, lăsându-ţi tenul catifelat şi strălucitor. Al cui e meritul? Al nimănui altuia decât al anticearcănului potrivit pielii tale!

Ce fel de produs ţi se potriveşte

În funcţie de nevoi,ai la dispoziţie anticearcănul sub formă de creion,recomandat în special pentru pungile de sub ochi,sub formă de stick,de cremă,dedicat pielii uscate,şi ca o perie fluidă,pentru a lumina faţa. Înainte de a te da cu anticearcăn,ai grijă să-ţi demachiezi faţa şi s-o hidratezi,în special zona din jurul ochilor. Aplici o cantitate mică de produs dinspre exteriorul ochiului şi o întinzi până aproape de nas. Masezi bine zona,astfel încât să ai un aspect cât mai natural. 

simeon stalpnicul png

Ingrediente esenţiale

Un anticearcăn de calitate,care face bine pielii,conţine parafină,recunoscută ca benefică deoarece  hidratează şi ajută la eliminarea apei din epidermă,cafeină şi extracte de apă florale,care stimulează circulaţia sângelui în zona conturului ochilor. De asemenea,foarte utile sunt şi vitaminele C şi E,substanţele antioxidante şi cele care conservă produsul împotriva dezvoltării bacteriilor. Evită anticearcănul cu un parfum puternic,deoarece conţine ingrediente care irită pielea din jurul ochilor,şi pe bază de alcool.

simeon stalpnicul png

Cum îl alegi

Este important să cumperi un produs de acoperire a cearcănelor care să se potrivească pielii tale. În caz contrar,rişti să pari prea palidă sau să-ţi scoţi şi mai tare în evidenţă defectele. Dacă ai un ten deschis la culoare,optează pentru un produs în nuanţe crem şi gălbui,iar dacă eşti măslinie sau bronzată,alege o culoare portocalie.Recente

Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Jennifer Lopez jpeg
Shania Twain la aproape 60 de ani jpg
caine jpg
parola jpg
palpitatii jpg
Joan Collins foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
actor pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg