S-a decis! Mariah Carey nu este Regina Crăciunului. Cine o contestă?

Mariah Carey nu are oficial dreptul să se numească „Regina Crăciunului‟! Artista și-ar fi dorit ca acest lucru să se întâmple, însă colega sa de breaslă, Elizabeth Chan, i-a pus „bețe în roate‟. Ce s-a întâmplat, de fapt?

image

Mariah Carey, în vârstă de 52 de ani, este considerată de mulți o emblemă a Crăciunului datorită piesei „All I Want For Christmas Is You‟, care se aude la toate radiourile mari din lume, în perioada sărbătorilor. Datorită succesului său incontestabil, artista și-a dorit să se numească și în acte „Regina Crăciunului‟ și chiar a depus o solicitare în acest sens la Oficiul pentru Brevete și Mărci din Statele Unite ale Americii. 

Din păcate, solicitarea artistei a fost respinsă, iar Mariah a pierdut oficial lupta pentru a deveni „Regina Crăciunului‟. Cântăreața a încercat să obțină acordul și pentru abrevierea „QOC‟ (de la „Queen Of Christmas‟), dar și pentru „Princess Christmas‟, însă și aceste două variante au fost respinse. 

Citește și: All I Want for Christmas...‟ - Mariah Carey cântă în mașină cu James Corden 

Motivul pentru care Mariah Carey nu poate fi Regina Crăciunului

Potrivit surselor citate de „Mirror‟, marca oficială a cântăreței i-ar fi dat totodată dreptul legal de a-i opri pe alți artiști să folosească acest nume în lucrările lor muzicale. Cântăreața Elizabeth Chan a depus o contestație pentru a o împiedica pe Mariah să dețină această marcă: „Nu este un lucru potrivit. Crăciunul este pentru toată lumea. Este menit să fie împărtășit, nu este menit să fie deținut‟, se arată în cererea ei. 

Mai mult decât atât, Elizabeth Chan a susținut că Mariah ar fi avut intenția să se folosească de această marcă pentru a comercializa diferite produse, așa cum sunt articolele vestimentare: „Încercase să comercializeze acest lucru (n.r.„această marcă‟) în toate modurile, de la muzică, îmbrăcăminte și alcool, la măști și gulere pentru câini (…). Este o nebunie să ai acest drept‟, a punctat „rivala‟ lui Mariah Carey. 

Vezi și: FOTO Ce viață luxoasă duc cățeii lui Mariah Carey! Extravaganțe canine de jumătate de milion de dolari pe an

Urmărește videoclipul „All I Want For Christmas Is You‟, care are peste 700 de milioane de vizualizări pe Youtube! 

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: Youtube  



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg