Antonia, primele declaraţii după ce a fost supusă unei operaţii: ”Sunt fată mare. Ştiu de ce am făcut această alegere!”

2 antonai 1 jpg jpeg

Antonia a trecut prin momente dificile după ce a fost supusă unei operaţii, în urma căreia a fost nevoită să-şi anuleze un concert. Deşi mulţi se gândeau că artista are probleme de sănătate, ea a dezvăluit că a suferit o intervenţie de mărire a sânilor.

În cadrul unui videoclip postat pe Instagram, ea a dezvăluit că s-a operat la sâni şi le-a cerut fanilor să înceteze cu mesajele în care o critică, întrucât ”e fată mare”.

Lora, sfâşiată de durere după moartea mamei ei. Mesajul transmis fanilor: ”Spune-le că îi iubeşti!”

stanga
dreapta
2 antonia1 jpg jpeg
3 antonia iacobescu jpg jpeg
4 antonia 1 jpg jpeg
2 antonia1 jpg jpeg
7 antonia 1 jpg jpeg

„Bun, am primit multe mesaje de la voi, în legătură cu operaţia mea. Mulţi dintre voi aţi fost curioşi şi o parte dintre voi, chiar îngrijoraţi. Vreau să vă spun că sunt foarte bine. M-am operat la sâni!”,  susţine Antonia, într-un InstaStory, pe Instagram. Iubita lui Alex Velea a ţinut să le spună tuturor că se simte bine şi i-a rugat să nu îi mai trimită mesaje, pentru că totul este în regulă. „Vă rog să nu-mi trimiteţi mesaje de genul: „De ce? Nu aveai nevoie!”, „Aoleu, acum eşti nu ştiu cum”, please! Sunt fată mare, ştiu de ce mi-am făcut operaţie. Mă simt foarte bine. Totul este în regulă, sunt foarte fericită! Aşa că, gata! Fără alte mesaje!”, a continuat ea.

Mirela Vaida deţine secretul unei relaţii fericite: „Discutaţi în contradictoriu, chiar dacă nu îţi convine ce spune celălalt"

În urmă cu doar câteva zile, Antonia a anunţat că şi-a anulat un concert, pe care trebuia să îl susţină la Constanţa.  “Regret că nu mă pot întâlni cu publicul pe 31 ianuarie, aşa cum era stabilit, însă operaţia prin care am trecut de curând nu îmi permite să urc pe scenă de data aceasta. Sper să ne vedem curând!”, a fost mesajul pe care vedeta l-a transmis fanilor.Recente

serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg