Arătau atât de bine împreună! De ce s-au despărțit Cindy Crawford și Richard Gere?

Aproape că nici nu mai știam că au fost căsătoriți, atât de scurtă a fost căsnicia lor și atât de puțin au vorbit cele două vedete despre ea. Însă fostul top model a ales să facă lumină în privința divorțului lor…

Cindy Crawford și Rochard Gere foto  Instagram, Imdb jpg

Supermodelul Cindy Crawford și actorul Richard Gere au păstrat întotdeauna tăcerea în ceea ce privește motivul despărțirii lor din 1995. În ciuda faptului că relația lor a atras extrem de multă atenție asupra lor, în 1990, când au devenit un cuplu, puțină lume știe ce s-a întâmplat la final, când au ales să-și încheie mariajul.

Gere este extrem de discret cu viața lui privată, însă Crawford a vorbit puțin mai mult despre mariajul lor într-un interviu pe care toată lumea l-a uitat, din 2015, cu Howard Stern. Cindy Crawford avea 22 când l-a întâlnit pe Richard Gere, care era cu 17 mai mare decât ea. La vremea respectivă, publicația People susține că cele două staruri aveau prea puțin în comun pentru a rezista împreună. Și n-au fost soț și soție decât patru ani.

„Să fim serioși, Cindy a divorțat de Richard pentru că el n-are simțțul umorului, este plictisitor”, a spus Howard Stern audienței sale. Cindy i-a răspuns gazdei radiofonice: „Încă mai am sentimente pentru Richard. Dar eram atât de tânără atunci... El a fost prima mea mare iubire!”, a ținut să precizeze vedeta.

Crawford a recunoscut în fața lui Stern că ceea ce i-a făcut pe ea și pe fostul ei soț să se îndepărteze unul de altul a fost că cei doi soți nu-și doreau același lucru de la viață. La acea vreme, Richard devenea tot mai cunoscut la Hollywood, iar Cindy își extindea cariera din modeling, așa dar fiecare dintre ei punea cariera pe primul plan.

Richard Gere și Cindy Crawford foto  Shutterstock, Imdb jpg

„Nu petreceam destul timp împreună. Și am fost amândoi responsabili de acest lucru. Credeam că era destul pentru relația noastră dacă zburam de la Paris la Los Angeles ca să petrecem o noapte împreună. Ei bine, n-a fost”, a declarat Crawford în revista People.

foto - Shutterstock, InstagramRecente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț foto  Shutterstock jpg
Taylor Swift jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei foto Shutterstock jpg
bebeluș foto  Shutterstock jpg
Rachel McAdams  jpg
Leonardo DiCaprio foto  Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii jpg
Zac Efron jpg
Beyonce  foto  Instagram jpg
caine jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg