Aruncă cu banii! Ce lucruri exorbitante deține Brad Pitt

Este unul dintre cele mai mari staruri din lume, filmele lui aducând la box office-ul american peste 5 miliarde de dolari. Și se bucură de statutul lui privilegiat cu niște cumpărături de lux!

image

Cel mai scump teren

Cea mai scumpă proprietate a mogulului imobiliar de la Hollywood este Chateau Miraval. Podgoria lui din sudul Franței a costat, în 2008, 25 de milioane de dolari, iar acum valoarează nu mai puțin de 164 de milioane de dolari.

Mai multe case

Brad Pitt deține două case în California. În 2023, a achiziționat „Steel House”, localizat în cartierul Loz Feliz din Los Angeles, pentru suma de 5,5 milioane de dolari, dar asta numai după ce vândut altă proprietate, la care prețul de vânzare a fost 33 de milioane de dolari. Deci i-au rămas destui bani pentru... shopping, nu?

În anul în care a cumpărat Steel House, Pitt a mai achiziționat și o vilă în Carmel, cu nu mai puțin de 40 de milioane de dolari. Casa lui cea nouă, denumită D.L James House, este istorică și are un peisaj de vis spre ocean. Când a cumpărat-o Brad era cea mai mare achiziție imobiliară din acea zonă din toate timpurile.

Colecție de motociclete

Brad Pitt deține câteva motociclete realizate de compania italiană Ducati. Modelul Superleggera l-a costat 65 de mii de dolari, iar modelul Desmosedici s-a ridicat la 72.500. Dar nu s-a oprit la atât! Vedeta de la Hollywood a cheltuit 40.000 de dolari pe o motocicletă japoneză Zero Engineering, iar modelul Ecosse Titanium Series XX s-a ridicat chiar la 300.000 de dolari!

Actorul mai are o Harley-Davidson, o BMW și câteva Triumphs. A doua cea mai costisitoare motocicletă a lui e cea realizată în 1942 în Germania, care a costat nu mai puțin de 250.000 de lire sterline.

Avion din al Doilea Război Mondial

Dacă o motocicletă vintage vi se pare prea mult, ce părere aveți de un avion vintage? Supermarine Spitfire, un avion militar britanic, a ajuns în posesia lui Pitt în schimbul sumei de 3 milioane de lire sterline. Pentru a-l pilota, vedeta a luat lecții speciale. Până și lecțiile acestea costă o avere! În jur de 80 de mii de auro au costat!

Garaj plin de mașini de lux

Colecția auto a starului hollywoodian se ridică la 3 milioane de dolari. Iar printre mașinile pe care le deține se numără branduri ca Audi, Aston Martin și Bentley. Modelul Ford GT. A fost jumătate de milion de dolari. O nimica toată pentru un star de calibrul lui, nu?

Megayacht de sute de milioane de dolari

Totuși, nimic nu se compară cu yacht-ul pe care și l-a cumpărat Brad cu fosta lui soție și pe care fostul cuplu a cheltuit 250 de milioane de dolari. Și, pentru a-l face să arate așa cum și-au dorit ei, cei doi actori au mai cheltuit 20 0.000 de dolari pe interioare! Auci!

@shutterstockRecente

Zodii cu ghinion Sursa foto shutterstock 2218817583 jpg
Kim Cattrall foto  Shutterstock jpg
Elsa Pataky, Chris jpeg
familie, trasaturi jpg
Anisia Gafton (1) jpg
David Schwimmer și Matt LeBlanc sursa  Shutterstock jpg
1 50 cent jpg jpeg
modele foto  Shutterstock jpg
cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg