Condusă la altar de tatăl ei? Angelina Jolie i-a interzis să participe la nuntă!

De-a lungul carierei sale, Angelina Jolie a făcut tot ce-a putut pentru a nu călca pe urmele tatălui ei actor. Nici măcar în viața privată nu e prea apropiat de el!

image

„Nici nu stau să mă gândesc mult la asta. Cred că transmitem mesaje prin munca noastră și e destul. Nu ne cunoaștem părinții prea bine și nici ei nu-și cunosc copiii prea mult. Tata l-a întâlnit pe soțul meu, luăm cina împreună câteodată, dar el tot are idei preconcepute despre cum ar trebui să fie fiica lui”, a explicat, la un moment dat, Angelina Jolie dinamica ciudată dintre ea și tatăl ei, Jon Voight.

„Mama a ținut tot timpul să-mi arate că era prietena mea și asta a fost o lecție pentru mine atunci când am avut și eu copii. Când vorbeam cu ea, mă făcea să mă simt că conta mult de ce am de spus. Ea se bucura că existam și eu mă bucur că-i am pe copiii mei. Dacă-mi spune cineva că eu sunt o mamă la fel de bună precum a fost mama mea pentru mine e cel mai mare compliment pe care mi-l poate face cineva”, a ținut actrița de la Hollywood să adauge. Am înțeles, relația cu mama ei era specială. Dar cum este cea cu tatăl vedetei?

În primul rând, Angelina a intrat în Hollywood după ce-a renunțat la numele de familie dat de tatăl ei, ea fiind Angelina Voight în acte. „Nu voiam să fiu Voght ca actriță, pentru că lumea ar fi reacționat la nume. Tata își cerea tot timpul scuze, când eram copil, că lumea se referea la mine ca la fiica lui Jon Voight. N-am fost apropiată de tatăl meu. Eram fiica mamei, nu atât a tatălui meu…”, a ținut să adauge Jolie.

Angelina Jolie si Jon Voight jpeg

Lipsa unei legături strânse între tată și fiică a fost evidentă și ani mai târziu. Jon a aflat că fiica lui se mărita din presă, iar vestea a ajuns știre abia cu câteva zile înainte de ziua cea mare. „Se pare că a fost foarte drăguț la nuntă, toți copiii au fost incluși în ceremonie, cred că a fost tare amuzant și drăguț. Mă bucur pentru ei”, a declarat marele absent de la nunta fiicei sale cu Brad Pitt.

„N-am vorbit cu ei de la nuntă. Nici măcar nu știam că urma să aibă loc. Oricum era săptămâna în care se acordau și premiile Emmy, așa că nici n-aș fi putut merge”, s-a scuzat Jon Voight. Așadar, tatăl miresei n-a condus-o la altar pe fiica sa și nici măcar nu s-a pus problema dacă e invitat sau nu, dacă merge sau nu. Relația tată-fiică a fost destul de distantă și abia după divorțul Angelinei de Brad Pitt s-au mai apropiat cei doi. Păcat că au pierdut atâta timp departe unul de altul, nu?

foto - Shutterstock



Recente

Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg