Aşa îngrijeşti părul iarna

1 48076 original jpg jpeg

Din cauza frigului, părul devine aspru, uscat şi deteriorat. Pentru a împiedica acest lucru, pe timp de iarnă, podoabă noastră capilară necesită o îngrijire specială. Iată câteva metode de „răsfăţare” a părului.

Spălaţi-vă cu apă călduţă. Un păr sănătos şi frumos,trebuie spălat cu apă călduţă. Deşi avem tendinţa de a face duşuri fierbinţi în această perioadă a anului,recomandat este să ne spălăm părul cu apă la temperaturi cât mai scăzute. Apa rece conferă mai multă strălucire.

Ouăle hidratează părul. Vrei sa hidratezi părul în mod natural? Atunci sparge câteva ouă şi aplică-le pe păr. După aplicare,pune o folie de plastic şi ţine-o aşa cam 10-15 minute. Apoi clăteşte bine şi spală cu şampon.

Ceaiul de muşeţel dă strălucire. Pentru a-i da strălucire,ai nevoie de ceai de muşeţel şi suc lămâie. Acest amestec se aplică pe firul de păr şi se ţine 10 minute după care se clăteşte cu apă. Produsul rezultat din amestecul celor trei va oferi părului un aspect sănătos şi mai strălucitor.

Alege şamponul potrivit

Pentru a preveni degradarea părului şi căderea sa,se recomandă utilizarea unui şampon adaptat fiecărui tip de păr în parte (scalp gras/ normal/scalp uscat/ scalp sensibil).

Se evită tratamentele cosmetice agresive (decolorări/vopsiri frecvente,îndreptare chimică,utilizarea excesivă a plăcii pentru îndreptat părul sau a unor plăci necorespunzătoare).Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg