Aşa poţi avea pielea strălucitoare şi mătăsoasă zi de zi!

1 73706 original jpg jpeg

Secretul unei pieli strălucitoare şi mătăsoase constă în folosirea unui scrub în mod constant. Ca să obţii efectele dorite, îţi recomandăm să foloseşti ingrediente naturale, în următoarele combinaţii.

Scrub pe bază de papaia şi fulgi de ovăz

Folosite împreună,papaia şi fulgii de ovăz ajută,în acelaşi timp,la hidratarea şi catifelarea pielii,dar şi la eliminarea celulelor moarte. O lingură de fulgi de ovăz se amestecă bine cu puţină pulă de papaia şi o linguriţă de miere. Pielea se masează bine cu scrubul preparat,folosind mişcări circulare.

Scrub pe bază de cafea şi ulei de măsline

Acest scrub este perfect pentru prevenirea îmbătrânirii pielii,dar şi pentru estomparea celulitei. Foloseşte granule de cafea şi ulei de măsline extravirgin. Scrubul se foloseşte înainte de a face duş.

Scrub pe bază de zahăr şi miere

Răsfaţă-ţi pielea cu un scrub pe bază de zahăr şi miere. Foloseşte granule de zahăr şi miere 100% naturală,pentru a obţine efecte maxime. În cazul în care te simţi lipicioasă după îndepărtarea scrubului de pe piele,foloseşte un gel de duş blând şi,ulterior,o cremă hidratantă.

Scrub pe bază de sare de mare şi ulei de migdale

Un alt amestec pe care îl poţi folosi pentru îngrijirea şi exfolirea pielii este cel pe bază de sare de mare şi ulei de migdale. Cu ajutorul acestui scrub îndepărtezi în mod eficient celulele moarte de la suprafaţa pielii şi elimini petele maronii cauzate de razele soarelului.