Ashley Judd s-a întâlnit cu violatorul ei. Ce au vorbit?

Este de trei ori supraviețuitoare a violului și, pentru a se vindeca de asemenea traumă, l-a căutat pe unul dintre agresorii săi ca să stea de vorbă cu el. Cum a decurs conversația dintre victimă și violator?

image

La câțiva ani de când fusese atacată și agresată în 1999, actrița de 54 de ani a recunoscut că a încercat să-l găsească pe cel care-i făcuse atâta rău, explicând că n-a fost deloc greu să afle unde se afla, lucru care i-a dat posibilitatea de-a aranja o întâlnire cu el.

Invitată în cadrul podcastului „Healing”, al lui David Kesser, Ashley Judd a declarat: „Ca să scurtez povestea, ideea e că am ajuns amândoi pe niște balansoare în fața unui râu…”.

Conversație revelatoare

„I-am spus că sunt foarte interesată să aflu povestea pe care el și-a spus-o lui însuși toți acești ani. Și am avut o conversație prin care dreptatea a fost restaurată”, a dezvăluit vedeta hollywoodiană.

„Voiam să vorbesc despre acest lucru pentru că există multe feluri prin care te poți vindeca de suferință și e important să le spun celor care ne ascultă că eu nu am vrut să obțin nimic de la el. A fost foarte bine că el a încercat să îndrepte situația și și-a exprimat regretul imens, pentru că a te vindeca de suferință presupune o muncă interioară profundă”, a continuat Judd.

Actrița, care l-a acuzat și pe Harvey Weinstein de agresiune sexuală în 2017, a ținut să precizeze următoarele: „Când ți se întâmplă una ca asta, nu te mai simți în siguranță. Eu mi-am pierdut încrederea, de pildă”.

image

„Mesajul meu a fost clar, eu am impus limite. Eram deja o feministă adultă, care avea puterea de partea mea. Și, ca să mi se întâmple așa ceva în aceste circumstanțe, mi s-a părut de neconceput. Cu toate astea, am trecut prin acest proces de restaurare a dreptății cu acest om, din simplul motiv că am sufletul atât de încărcat în momentul de față”, a adăugat Ashley.

Drumul spre vindecare

Judd a spus că nu și-a dorit cooperarea violatorului ei în momentul în care el a acceptat să se întâlnească cu ea. Și nici n-a cerut că el să-și exprime părerea de rău sau să „facă ceva diferit pentru ca eu să am parte de tot acel proces de vindecare”.  

„Și asta pentru că eu am lucrat intens pe trauma mea, pe suferința simțită și pe vindecare, mi-am schimbat modul de-a gândi, m-am conectat la alte supraviețuitoare asemănătoare mie”, a mărturisit actrița.

În 2019, când susținea dreptul femeii la avort, Ashley a dezvăluit că a fost violată de trei ori, iar una dintre agresiuni a dus la apariția unei sarcini, la care vedeta a renunțat ulterior.

Mai mult, Judd a ținut să precizeze că, dacă ar fi decis să păstreze sarcina, violatorul ei ar fi primit dreptul la custodia copilului ei, în ciuda agresiunii sale. Ea a susținut că, după legea valabilă în Kentucky, ar fi trebuit să-și crească copilul împreună cu violatorul ei.

„Într-una dintre agresiunile suportate, am rămas însărcinată și sunt extrem de recunoscătoare pentru faptul că am putut face un avort legal, pentru că, altfel, violatorul, care e din Kentucky și locuiește în Tennessee, are drepturi parentale”, a continuat vedeta să povestească.

foto - ShutterstockRecente

Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg