Ashley Judd s-a întâlnit cu violatorul ei. Ce au vorbit?

Este de trei ori supraviețuitoare a violului și, pentru a se vindeca de asemenea traumă, l-a căutat pe unul dintre agresorii săi ca să stea de vorbă cu el. Cum a decurs conversația dintre victimă și violator?

image

La câțiva ani de când fusese atacată și agresată în 1999, actrița de 54 de ani a recunoscut că a încercat să-l găsească pe cel care-i făcuse atâta rău, explicând că n-a fost deloc greu să afle unde se afla, lucru care i-a dat posibilitatea de-a aranja o întâlnire cu el.

Invitată în cadrul podcastului „Healing”, al lui David Kesser, Ashley Judd a declarat: „Ca să scurtez povestea, ideea e că am ajuns amândoi pe niște balansoare în fața unui râu…”.

Conversație revelatoare

„I-am spus că sunt foarte interesată să aflu povestea pe care el și-a spus-o lui însuși toți acești ani. Și am avut o conversație prin care dreptatea a fost restaurată”, a dezvăluit vedeta hollywoodiană.

„Voiam să vorbesc despre acest lucru pentru că există multe feluri prin care te poți vindeca de suferință și e important să le spun celor care ne ascultă că eu nu am vrut să obțin nimic de la el. A fost foarte bine că el a încercat să îndrepte situația și și-a exprimat regretul imens, pentru că a te vindeca de suferință presupune o muncă interioară profundă”, a continuat Judd.

Actrița, care l-a acuzat și pe Harvey Weinstein de agresiune sexuală în 2017, a ținut să precizeze următoarele: „Când ți se întâmplă una ca asta, nu te mai simți în siguranță. Eu mi-am pierdut încrederea, de pildă”.

image

„Mesajul meu a fost clar, eu am impus limite. Eram deja o feministă adultă, care avea puterea de partea mea. Și, ca să mi se întâmple așa ceva în aceste circumstanțe, mi s-a părut de neconceput. Cu toate astea, am trecut prin acest proces de restaurare a dreptății cu acest om, din simplul motiv că am sufletul atât de încărcat în momentul de față”, a adăugat Ashley.

Drumul spre vindecare

Judd a spus că nu și-a dorit cooperarea violatorului ei în momentul în care el a acceptat să se întâlnească cu ea. Și nici n-a cerut că el să-și exprime părerea de rău sau să „facă ceva diferit pentru ca eu să am parte de tot acel proces de vindecare”.  

„Și asta pentru că eu am lucrat intens pe trauma mea, pe suferința simțită și pe vindecare, mi-am schimbat modul de-a gândi, m-am conectat la alte supraviețuitoare asemănătoare mie”, a mărturisit actrița.

În 2019, când susținea dreptul femeii la avort, Ashley a dezvăluit că a fost violată de trei ori, iar una dintre agresiuni a dus la apariția unei sarcini, la care vedeta a renunțat ulterior.

Mai mult, Judd a ținut să precizeze că, dacă ar fi decis să păstreze sarcina, violatorul ei ar fi primit dreptul la custodia copilului ei, în ciuda agresiunii sale. Ea a susținut că, după legea valabilă în Kentucky, ar fi trebuit să-și crească copilul împreună cu violatorul ei.

„Într-una dintre agresiunile suportate, am rămas însărcinată și sunt extrem de recunoscătoare pentru faptul că am putut face un avort legal, pentru că, altfel, violatorul, care e din Kentucky și locuiește în Tennessee, are drepturi parentale”, a continuat vedeta să povestească.

foto - Shutterstock



Recente

Pamela Anderson  foto   Shutterstock jpg
femeie  foto   Shutterstock jpg
George Michael  foto   Shutterstock jpg
soții Beckham  foto   Instagram jpg
Selena Gomez  foto   Shutterstock jpg
vedetă  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2353299337 jpg
Liam Diddy jpg
shutterstock 2464171741 jpg
Târgul Vrăjitoarelor OCC jpeg
V2 (1) png
P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
Francesca Eastwood  foto   Shutterstock jpg
Rihanna (1) jpg
ketchup  foto   Shutterstock jpg
Kanye West  foto   Shutterstock jpg
Dudley Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2249337991 jpg
Snapinsta app 462030422 18022603226581291 5365278647779100844 n 1080 jpg
Viata de roman a vloggeritei Anyta  Sursa foto arhiva personala jpg