Ashton Kutcher și prima declarație de dragoste pentru Mila Kunis. Ashton: „Prea multă tequila‟

Ashton Kutcher (44 de ani) este un bărbat curajos, iar asta a demonstrat-o când și-a făcut numărul de telefon public, însă în dragoste, el nu este atât de îndrăzneț pe cât pare. Cel puțin asta a lăsat de înțeles când a povestit cum i-a făcut prima declarație de dragoste soției lui, Mila Kunis (39 de ani).

image

Ashton Kutcher și Mila Kunis trăiesc o poveste frumoasă de dragoste, demnă de scenariul unui film. Ei s-au cunoscut pentru prima oară când jucau pentru serialul „That ’70 Show‟, când ea avea 14 ani și el 19. Au jucat rolul de iubiți pentru aproape cele 8 sezoane ale serialului, însă povestea lor de dragoste urma să se concretizeze câțiva ani mai târziu, când soarta i-a adus din nou împreună. 

Citește și: Ashton Kutcher, meditator pentru Mila Kunis la chimie. Cei doi trăiesc una dintre cele mai frumoase povești de dragoste 

Cum și-a făcut curaj Ashton Kutcher să-și mărturisească dragostea 

Sunt căsătoriți de 7 ani, iar prima declarație de dragoste pe care Ashton i-a făcut-o Milei, cu siguranță, nu o va uita niciodată. Actorul a povestit că i-a spus actriței primul „Te iubesc‟ după ce băuse „un pic prea multă tequila‟. El a povestit: 

„Prima dată când i-am spus soției mele că o iubesc, a fost în timp ce ascultam piesa «You and Tequila». S-ar putea să fi băut prea multă tequila atunci. M-am dus la ea acasă, la două dimineața și am început să țip «Tu și tequila mă înnebuniți». I-am spus că o iubesc, iar ea mi-a zis «Nu spune asta, dacă nu o zici serios. O să mă iubești dimineața când te trezești din mahmureala asta?»‟. 

Din fericire, Ashton a confirmat că sentimentele lui au rămas aceleași și în dimineața următoare. 

Vezi și: VIDEO De ce a vrut să se sinucidă Ashton Kutcher? Familia lui a asistat la două miracole la care nici nu îndrăznea să spere 

Ulterior și Mila Kunis a confirmat că Ashton i-a spus primul „Te iubesc‟după ce băuse „un pic prea multă tequila‟. Ea a povestit: 

„Oh, îmi amintesc noaptea aceea. Eu nu băusem tequila. Eram trează și am spus: Doamne! S-a întâmplat‟, a spus actrița, care s-a amuzat de situație.

Sursă foto: Pinterest / Sursă video: TikTok  



Recente

Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg