Cum e să lucrezi pentru Khloé Kardashian? Fostul ei angajat ne spune

Este dedicată muncii sale și pretențioasă cu colaboratorii săi. Sau chiar nedreaptă. Cel puțin așa spune fostul angajat al vedetei de reality show, care descrie întreaga experiență ca pe un „coșmar”.

image

După ce-a devenit faimoasă în reality show-ul „Keeping up with the Kardashians”, Khloé s-a concentrat pe propriile afaceri și și-a rotunjit astfel veniturile. A colaborat cu o anume Emma Grede și a lansat un brand vestimentar, ce promovează denimul, în 2016, pentru a le propune femeilor de toate dimensiunile ținute chic.  

Și, în timp ce Kardashian se străduia să construiască un brand care să promoveze diversitatea și toleranța, chiar șefa cea mare a primit câteva critici dure legate de felul în care se comportă ea cu angajații săi.  

Din afacerea ei de mare succes, Good American, și celelalte proiecte pe care le are în desfășurare, Khloé câștigă în jur de 15 milioane de dolari pe an. O avere, nu? Și, în aceste condiții, este ea oare generoasă cu cei de lângă ea, care-o ajută să scoată asemenea profit? Nu prea…

image

Matthew Manhard, unul dintre foștii ei angajați, a ajuns s-o dea în judecată pe Khloé Kardashian și, mai mult de-atât, s-a dus la presă ca să povestească despre experiența sa deloc plăcută. De fapt, a spus lumii întregi că este un adevărat „coșmar” să lucrezi pentru vedeta TV.

Matthew Manhard a suferit, la un moment dat, un mic accident la genunchi și, din această cauză, a trebuit să stea acasă și să nu lucreze o vreme. Iar Khloé, în loc să fie înțelegătoare cu bietul angajat, i-a dat atât de mult de lucru când s-a întors la treabă, încât omul nu-și mai putea lua pauzele regulate, recomandate de medic.

image

Mai mult, Matthew susține că ajunsese să lucreze câte 10 ore zilnic și să nu fie plătit de fiecare dată pentru orele lui suplimentare. Când Manhard s-a întors la lucru, Khloé l-a concediat la scurt timp, iar acest lucru l-a supărat foarte tare pe fostul ei angajat, care a decis, astfel, s-o dea în judecată pe vedetă.

Incidentul n-a fost văzut cu ochi buni de către fanii lui Khloé Kardashian, care au mai aflat și-n alte dăți despre condițiile proaste în care se lucrează cu familia Kardashian-Jenner.

Au existat și alte incidente profesionale, despre care foștii angajați au vorbit, iar acum întreaga lume știe cum e să lucrezi pentru Kardashieni. Faimoasele surori au reguli stricte în privința alegerii angajaților lor, pentru că ele își doresc pe cineva care să le fie la dispoziție 24 de ore din 24. Evident că acești angajați sunt și plătiți pe măsura muncii lor, că altfel n-ar accepta ei colaborarea din start, însă iată că există cazuri în care prea multă muncă și intoleranța poate încheia rapid contractul dintre angajator și angajat.

Foto - Instagram



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg