Kylie Jenner a avut depresie postnatală de două ori! „A fost extrem de greu!”

Vedeta de reality show a povestit, în ediția italiană de martie a revistei Vanity Fair, despre experiența ei „dureroasă” cu depresia post-natală.

image

Kylie credea că depresia ei post-natală nu va trece niciodată după ce a adus pe lume doi copii și-a experimentat depresia post-partum de două ori. Bruneta de 25 de ani a recunoscut că a doua oară, adică după ce fiul ei Aire a venit pe lume – în februarie 2022 – situația a fost mai ușor de gestionat decât după ce devenise mamă pentru prima dată, în februarie 2018, când fiica ei Stormi s-a născut.

Tânăra mămică le-a sfătuit pe femeile care trec prin momente asemănătoare și se confruntă cu aceleași senzații „să stați în moment, să-l traversați chiar dacă e dureros” și să „treceți prin toate acele stări fără teama față de ce va urma”. Jenner a ținut să adauge următoarele; „Le-aș spune acelor mămici să nu analizeze prea mult situația și să trăiască toate acele sentimente la întreaga lor intensitate”.

„Știu că, în acele momente, te gândești că n-o să mai treacă vreodată, că trupul tău n-o să mai fie niciodată ca înainte, că tu n-o să mai fi niciodată la fel. Dar nu e adevărat. Hormonii și sentimentele trăite atunci sunt mult de îndurat, te copleșesc pur și simplu. Dar riscul e să ratezi și toate acele momente minunate ale maternității”, a conchis vedeta reality show-ului „Keeping Up With the Kardashians”.

Kylie, care îi are pe Stormi (5 ani) și pe Aire (1 an) cu rapperul Travis Scott, a mai vorbit despre acest subiect spinos. Și a făcut-o în cel mai sincer mod posibil, exact ca acum. În octombrie 2022, într-unul dintre episoadele show-ului TV al familiei Kardashian, creatorul brandului Kylie Cosmetics i-a mărturisit surorii Kendall Jenner că a plâns timp de trei săptămâni în șir după ce l-a născut pe cel de-al doilea ei copil.

image

„Stăteam în pat și mă durea capul îngrozitor. A fost extrem de greu!”, a conchis ea. Jenner și-a descris sentimentele ca și cum ar fi „melancolia copilului” și a ținut să precizeze că întreaga perioadă depresivă a ținut șase săptămâni.

Mogulul cosmeticelor le-a explicat fanilor ei pe Instagram, în martie 2022, că a pus prea multă presiune pe ea însăși pentru a-și reveni la forma de dinainte de-a rămâne însărcinată. După prima naștere, i-a mărturisit surorii Kim Kardashian că se simțea nesigură pe ea, pe felul în care arăta trupul ei. Iar sfatul lui Kim, care are și ea patru copii, a fost să meargă mai departe, cumva să nu se împotrivească acestui proces natural.

Foto - Instagram



Recente

Rebel Wilson jpg
JLo, inselata de Diddy  jpg
Robin Williams  foto   Shutterstock jpg
caravana2023 2 JPG
Kristen Stewart  foto   Instagram jpg
Rihanna jpg
marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Vrăjitorul din Oz jpg