Secretele lui Kim Kardashian pentru o siluetă de vis. Așa reușește vedeta să atragă toate privirile!

De când a apărut pentru prima oară micile ecrane, Kim Kardashian este un model pentru multe doamne și domnișoare, în ceea ce privește aspectul fizic. Ajunsă la vârsta de 42 de ani, Kim încă se află într-o formă de excepție, iar noi îți spunem care îi sunt secretele. 

image

Poate că își permite să apeleze la diferite tratamente și terapii scumpe, însă vedeta Kim Kardashian spune că stilul său de viață sănătos o ajută, de fapt, să se mențină în formă.  Potrivit „Eat This‟, ea și-a format unele obiceiuri pe care oricine le poate pune în practică. Ce face ea, mai exact? 

Citește și: Cât a plătit Kim Kardashian pentru un colier pe care l-a purtat Prințesa Diana 

Ce dietă urmează Kim Kardashian 

Când vine voba de regimul pe care o urmează, Kim Kardashian face tot posibilul pentru a consuma alimente bogate în nutrienți. În anul 2019, vedeta declara într-un interviu pentru „People‟ că încearcă să mănânce multe plante cu rol antiinflamator și antioxidant. 

„Fac tot posibilul să urmez o dietă pe bază de plante, cu excepția zilei în care mă răsfăț. Încerc să mănânc cât mai multe alimente antiinflamatoare și antioxidante‟, a declarat vedeta, care a punctat că acest stil de viață o ajută, de asemenea, să aibă mai multă energie și să stea departe de stres. 

Rareori, vedeta se abate de la acest stil alimentar. O excepție a făcut în anul 2022, înainte de Gala Met, când a fost nevoită să slăbească rapid pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe. Pe atunci, ea a pierdut în jur de 15 kilograme. „Am purtat un costum de saună de două ori pe zi, am alergat pe bandă, am eliminat complet zahărul și carbohidrații și am mâncat cele mai bune legume și proteine. Nu m-am înfometat, dar am fost strictă‟, a spus vedeta pentru „Vogue‟. 

image

(Kim Kardashian la Gala Met 2022) 

De asemenea, potrivit sursei menționate, Kim Kardashian nu bea alcool, iar asta o ajută să fie în formă. „Am urât atât de tare toate petrecerile sălbatice, încât preferam să stau acasă și să nu beau niciodată, niciodată‟, a scris vedeta într-o postare pe Instagram. 

Antrenamente la 5:30 dimineață 

Pe lângă regimul alimentar sănătos pe care îl urmează, Kim Kardashian face și mult sport. Conform publicației „Vogue‟, vedeta se trezește să facă mișcare în fiecare dimineață, la ora 5:30. În plus, șase zile pe săptămână, ea merge constant la sala de fitness, unde se antrenează cu greutăți și face antrenamente de tip cardio.

Sursă foto: Pinterest  



Recente

Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg
eclipsa  foto   Shutterstock jpg
Nationala Feminina de Fotbal jpg
Angelina Jolie și Shiloh jpeg
Elizabeth Hurley  foto   Instagram jpg