Secretele lui Kim Kardashian pentru o siluetă de vis. Așa reușește vedeta să atragă toate privirile!

De când a apărut pentru prima oară micile ecrane, Kim Kardashian este un model pentru multe doamne și domnișoare, în ceea ce privește aspectul fizic. Ajunsă la vârsta de 42 de ani, Kim încă se află într-o formă de excepție, iar noi îți spunem care îi sunt secretele. 

image

Poate că își permite să apeleze la diferite tratamente și terapii scumpe, însă vedeta Kim Kardashian spune că stilul său de viață sănătos o ajută, de fapt, să se mențină în formă.  Potrivit „Eat This‟, ea și-a format unele obiceiuri pe care oricine le poate pune în practică. Ce face ea, mai exact? 

Citește și: Cât a plătit Kim Kardashian pentru un colier pe care l-a purtat Prințesa Diana 

Ce dietă urmează Kim Kardashian 

Când vine voba de regimul pe care o urmează, Kim Kardashian face tot posibilul pentru a consuma alimente bogate în nutrienți. În anul 2019, vedeta declara într-un interviu pentru „People‟ că încearcă să mănânce multe plante cu rol antiinflamator și antioxidant. 

„Fac tot posibilul să urmez o dietă pe bază de plante, cu excepția zilei în care mă răsfăț. Încerc să mănânc cât mai multe alimente antiinflamatoare și antioxidante‟, a declarat vedeta, care a punctat că acest stil de viață o ajută, de asemenea, să aibă mai multă energie și să stea departe de stres. 

Rareori, vedeta se abate de la acest stil alimentar. O excepție a făcut în anul 2022, înainte de Gala Met, când a fost nevoită să slăbească rapid pentru a intra în rochia lui Marilyn Monroe. Pe atunci, ea a pierdut în jur de 15 kilograme. „Am purtat un costum de saună de două ori pe zi, am alergat pe bandă, am eliminat complet zahărul și carbohidrații și am mâncat cele mai bune legume și proteine. Nu m-am înfometat, dar am fost strictă‟, a spus vedeta pentru „Vogue‟. 

image

(Kim Kardashian la Gala Met 2022) 

De asemenea, potrivit sursei menționate, Kim Kardashian nu bea alcool, iar asta o ajută să fie în formă. „Am urât atât de tare toate petrecerile sălbatice, încât preferam să stau acasă și să nu beau niciodată, niciodată‟, a scris vedeta într-o postare pe Instagram. 

Antrenamente la 5:30 dimineață 

Pe lângă regimul alimentar sănătos pe care îl urmează, Kim Kardashian face și mult sport. Conform publicației „Vogue‟, vedeta se trezește să facă mișcare în fiecare dimineață, la ora 5:30. În plus, șase zile pe săptămână, ea merge constant la sala de fitness, unde se antrenează cu greutăți și face antrenamente de tip cardio.

Sursă foto: Pinterest  Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg