Au aflat din presă că sunt părăsiți de partener! Despărțiri șocante ale vedetelor

Ruperea unei relații este greu de făcut, indiferent că-ți dorești asta sau nu. Probabil din acest motiv unii au recurs la metode lașe de a-și încheia socotelile cu cel sau cea de lângă ei. Iată cum au procedat!

image

Anunț-surpriză

Actorul Matt Damon și actrița Minnie Driver formau un cuplu de mai bine de patru ani în momentul în care el s-a dus la emisiunea lui Oprah Winfrey și a susținut că e un bărbat liber. A fost un șoc enorm pentru biata Minnie să descopere, odată cu tot restul lumii, că ea nu mai era într-o idilă cu Matt, iar el nu mai putea de fericire să anunțe asta.

„Nu mi-a picat bine să-l văd pe Matt la Oprah. Lui i s-a părut o idee bună să anunțe pe toată lumea că noi nu mai eram împreună, însă mie mi s-a părut asta extrem de nepotrivit”, a declarat Driver pentru The Los Angeles Times.

Cu toate că știa cum era Damon – și a descris îndrăgostirea ei de el ca fiind „un pericol iminent” – vedeta nu și-a dat seama decât ani mai târziu ce i se întâmplase cu adevărat. „Eram prea tânără și nu aveam pe nimeni din familia mea alături de mine în acele momente…”, a ținut ea să explice. „Cred că eram puțin pierdută în spațiu și am ajuns chiar să spun niște lucruri care au deranjat anumite persoane… Te desparți de câte cineva și apoi simți cum nu-ți mai trebuie nimic pe lumea asta!”, a conchis ea.

Un turneu memorabil

Fostul chitarist al trupe Bon Jovi, Richie Sambora, a descoperit și el de la jurnaliști că relația lui cu actrița Heather Locklear se încheiase. La numai câteva ore după ce vedeta serialului Melrose Place anunțare public că divorțează, în februarie 2006, rockerul a comentat cu nonșalanță pentru ABC News: „E complet neadevărat!”, după care a adăugat că el și soția lui aveau oricum planuri minunate pentru Ziua Îndrăgostiților.

Din păcate, era adevărat că soția lui Sambora ceruse divorțul. Heather găsise un e-mail primit de soțul ei de la o cunoștință comună, în care erau niște fotografii provocatoare cu femeie respectivă, și s-a hotărât pe loc să se despartă de tatăl copilului ei când acesta era în turneu cu trupa lui și habar n-avea ce se întâmpla acasă. Auci!

Șocul vieții ei

Mariah Carey a fost logodită pentru puțin timp cu miliardarul australian James Packer, însă logodna lor s-a încheiat în octombrie 2016, chiar înainte ca cei doi amorezi să ajungă la altar. Us Weekly susține că faimoasa cântăreață a aflat că Packer o părăsește din presă.

„Ea a fost luată complet prin surprindere de James. A citit în Woman's Day Australia că el îi dăduse ei papucii”, a declarat o sursă din apropierea cântăreței. „Mariah știa că aveau niște probleme în cuplu… dar nici prin gând nu i-a trecut că ar putrea ajunge vreodată să citească în presă că fusese părăsită. A fost distrusă de vestea aceasta! Absolut șocată!”, a continuat acesta destăinuirea.

Însă diva n-a lăsat lucrurile așa, s-a răzbunat pe miliardar, l-a făcut să plătească pentru umilința la care a supus-o. TMZ susține că Mariah i-a cerut lui Packer să-i plătească 50 de milioane de dolari despăgubire pentru suferința cauzată. Aceasta ar fi fost suma pe care ar fi trecut-o ea într-un contract prenunpțial, dacă s-ar fi făcut vreunul. Doar că avocații lui s-au opus vehement propunerii ei.

Tot ce-a putut obține Carey de la cel care o făcuse de râs în văzul lumii a fost să-și păstreze inelul de logodnă de la el. L-a vândut ulterior pentru 2 milioane de dolari, după care a trecut mai departe la altă relație amoroasă extrem de încântată.

Foto - Shutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg