Au aflat din presă că sunt părăsiți de partener! Despărțiri șocante ale vedetelor

Ruperea unei relații este greu de făcut, indiferent că-ți dorești asta sau nu. Probabil din acest motiv unii au recurs la metode lașe de a-și încheia socotelile cu cel sau cea de lângă ei. Iată cum au procedat!

image

Anunț-surpriză

Actorul Matt Damon și actrița Minnie Driver formau un cuplu de mai bine de patru ani în momentul în care el s-a dus la emisiunea lui Oprah Winfrey și a susținut că e un bărbat liber. A fost un șoc enorm pentru biata Minnie să descopere, odată cu tot restul lumii, că ea nu mai era într-o idilă cu Matt, iar el nu mai putea de fericire să anunțe asta.

„Nu mi-a picat bine să-l văd pe Matt la Oprah. Lui i s-a părut o idee bună să anunțe pe toată lumea că noi nu mai eram împreună, însă mie mi s-a părut asta extrem de nepotrivit”, a declarat Driver pentru The Los Angeles Times.

Cu toate că știa cum era Damon – și a descris îndrăgostirea ei de el ca fiind „un pericol iminent” – vedeta nu și-a dat seama decât ani mai târziu ce i se întâmplase cu adevărat. „Eram prea tânără și nu aveam pe nimeni din familia mea alături de mine în acele momente…”, a ținut ea să explice. „Cred că eram puțin pierdută în spațiu și am ajuns chiar să spun niște lucruri care au deranjat anumite persoane… Te desparți de câte cineva și apoi simți cum nu-ți mai trebuie nimic pe lumea asta!”, a conchis ea.

Un turneu memorabil

Fostul chitarist al trupe Bon Jovi, Richie Sambora, a descoperit și el de la jurnaliști că relația lui cu actrița Heather Locklear se încheiase. La numai câteva ore după ce vedeta serialului Melrose Place anunțare public că divorțează, în februarie 2006, rockerul a comentat cu nonșalanță pentru ABC News: „E complet neadevărat!”, după care a adăugat că el și soția lui aveau oricum planuri minunate pentru Ziua Îndrăgostiților.

Din păcate, era adevărat că soția lui Sambora ceruse divorțul. Heather găsise un e-mail primit de soțul ei de la o cunoștință comună, în care erau niște fotografii provocatoare cu femeie respectivă, și s-a hotărât pe loc să se despartă de tatăl copilului ei când acesta era în turneu cu trupa lui și habar n-avea ce se întâmpla acasă. Auci!

Șocul vieții ei

Mariah Carey a fost logodită pentru puțin timp cu miliardarul australian James Packer, însă logodna lor s-a încheiat în octombrie 2016, chiar înainte ca cei doi amorezi să ajungă la altar. Us Weekly susține că faimoasa cântăreață a aflat că Packer o părăsește din presă.

„Ea a fost luată complet prin surprindere de James. A citit în Woman's Day Australia că el îi dăduse ei papucii”, a declarat o sursă din apropierea cântăreței. „Mariah știa că aveau niște probleme în cuplu… dar nici prin gând nu i-a trecut că ar putrea ajunge vreodată să citească în presă că fusese părăsită. A fost distrusă de vestea aceasta! Absolut șocată!”, a continuat acesta destăinuirea.

Însă diva n-a lăsat lucrurile așa, s-a răzbunat pe miliardar, l-a făcut să plătească pentru umilința la care a supus-o. TMZ susține că Mariah i-a cerut lui Packer să-i plătească 50 de milioane de dolari despăgubire pentru suferința cauzată. Aceasta ar fi fost suma pe care ar fi trecut-o ea într-un contract prenunpțial, dacă s-ar fi făcut vreunul. Doar că avocații lui s-au opus vehement propunerii ei.

Tot ce-a putut obține Carey de la cel care o făcuse de râs în văzul lumii a fost să-și păstreze inelul de logodnă de la el. L-a vândut ulterior pentru 2 milioane de dolari, după care a trecut mai departe la altă relație amoroasă extrem de încântată.

Foto - ShutterstockRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg