Actriță din „Gossip Girl”, născută în închisoare? Ambii ei părinți au ajuns după gratii!

Leighton Meester este și acum comparată cu persoanjul jucat în „Gossip Girl”, însă viața ei reală n-a avut nimic de-a face cu bunăstarea din serial. Actrița a avut o copilărie dificilă!

image

Părinții vedetei de la Hollywood, Constance și Douglas Meester, au ajuns amândoi după gratii din cauza implicării lor într-o rețea de droguri. La acea vreme, Constance era însărcinată cu Leighton, lucru care i-a făcut pe mulți să creadă că actrița s-a născut în închisoare. Așa să fie oare?

În 2011, Leighton a dat-o în judecată chiar pe cea care i-a dat naștere și care era managerul ei. Anumite probleme financiare au stat în calea colaborării lor profesionale, ca să ne exprimăm eufemistic. De fapt, Constance și-a păcălit propria fiică din punct de vedere material.

În 1983, Constance a fost arestată pentru că fusese prinsă încercând să scoată din Jamaica ambarcațiuni întregi care transportau marijuana. Sora acesteia și tatăl ei, dar și tatăl lui Leighton, Douglas, făceau toți parte din oprațiunile ilegale. După arestare, sora lui Constance a evadat din închisoare, lucru care a introdus-o imediat pe lista celor căutați de poliție. De fapt, mătușa vedetei de la Hollywood a fost prima femeie de pe lista autorităților americane.   

Multă lume a presupus că Leighton s-a născut după gratii, în 1986, având în vedere problemele pe care mama ei le avea cu legea la acea vreme. Actrița s-a văzut nevoită, la un moment dat, să clarifice lucrurile și-a spus lumii întregi că ea a văzut lumina zilei pentru prima dată într-un spital.

După ce-a născut, mama ei a trbuit să-și ispășească pedeapsa de 16 luni petrecute într-o închisoare federală. Drep urmare, bebelușul a fost trimis, timp de trei luni, într-o casă provizorie, unde era îngrijită corespunzător. După aceea, fetița a fost repartizată bunicii ei, cu care a locuit până ce mama ei a fost eliberată din închisoare. Constance și Douglas au divorțat la scurt timp după aceea.

Vorbind despre copilăria ei, în 2012, Leighton le-a spus celor de la Marie Claire că viața ei n-a fost niciodată atât de dificilă precum credea lumea. „Familia mea are o poveste uluitoare. Probabil cea mai nebunească poveste auzită vreodată”, a recunoscut vedeta. „Dar acum privesc lucrurile în retrospectivă și văd totul într-o lumina mai frumoasă. Nu era totul lapte și miere, dar eu îmi vedeam de copilăria mea, mă duceam să mă joc afară, mergeam la plajă. Pentru mine, au fost momente fericite, amuzante!”, a conchis vedeta.

image

Mai mult, Leighton susține că nu și-a blamat niciodată mama: „Mama mea a trecut prin multe înainte de-a mă naște pe mine, așa că nu pot s-o judec. Ea și tatăl meu sunt, de fapt, niște oameni buni”, a ținut să precizeze vedeta serialului „Gossip Girl”.

Cu toate astea, până și ea s-a enervat pe Constance și-a dat-o în judecată în 2011 din cauza unor „neînțelegeri” financiare. Nepăsătoare ca de obicei, mama ei a folosit banii pe care Leighton îi trimitea acasă, pentru a fi acoperite facturile medicale ale fratelui ei, Lex, pe operații estetice pentru ea.

Actrița și-a concediat mama, iar, în 2012, un tribunal american a decis că Leighton nu era obligată în niciun fel să-și întrețină părintele. „Nu mai am decât 26 de dolari în buzunar. Dacă nu se întâmplă ceva cât de curând, o să ajung să dorm pe străzi cât de curând”, a amenințat Constance la acea vreme.

Cu alte cuvinte, actrița n-a făcut decât să ne ascundă adevărul atunci când o vorbea de bine pe mama ei, dar cine o poate blama?! Până la urmă, voia și ea să aibă o mamă iubitoare, motiv pentru care îi tot acorda șanse celei care i-a dat naștere. Pe merit sau nu?

foto - Shutterstock



Recente

Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg
lenjeria din dantelă jpg
Studiu jpg
Gisele Bündchen și copiii ei  jpg
femeie în roșu  foto   Shutterstock jpg
Emma Stone jpg
Cher jpg
Ryan Gosling  Sursa foto shutterstock 1194165124 jpg
Ce trebuie sa stii despre univers  Sursa foto shutterstock 1723447648 jpg
Parada pălăriilor trăsnite din Marea Britanie jpg
vacanță de Paște  foto   Shutterstock jpg
Ramona Păun  jpg
Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg