„Aveam 2% șanse să trăiesc!” Matthew Perry a stat două săptămâni în comă

Actorul a stat de vorbă cu cei de la revista People și a detaliat un episod crunt din viața sa, când a avut o urgență medicală fără precedent din cauza unui consum crescut de opiacee.

image

La acea vreme, adică în 2018, se zvonea că Matthew a fost internat în spital din cauza unei perforări gastrointestinale. În realitate, starea lui era mult mai gravă. Perry a petrecut „două săptămâni în comă și cinci luni în spital și a trebuit să folosesc o pungă colostomică timp de nouă luni”.     

„Medicii mi-au spus că aveam 2% șanse să trăiesc”, a dezvăluit vedeta despre vestea proastă privită la internarea în spital. „Am fost conectat la un aparat, care respira pentru mine, aducea oxigen în inimă și plămâni. Mașinăriei i se spune «Ave Maria» și nu degeaba, pentru că nimeni nu supraviețuiește după ce e conectat la acel aparat”, a conchis acesta.

Actorul nu și-a ascuns niciodată depedența de droguri. Vorbind cu cei de la revista People, a dezvăluit că, în timpul celui de-al zecelea sezon al serialului „Prietenii tăi”, lua nu mai puțin de 55 de pastile Vicodin pe zi și a slăbit uluitor, ajungând la o greutate de numai 58kg.

Matthew Perry, în comă două săptămâni 1 Sursa  Shutterstock jpg

„Nu știam ce să fac ca să mă opresc”, a recunoscut Perry. „Dacă ar fi venit poliția acasă la mine ca să-mi spună că, dacă beau în acea seară, mă arestează, mi-aș fi făcut bagajul. Nu mă puteam opri pentru că boala, dependența este progresivă. Devine tot mai rea pe măsură ce îmbătrânești”, a adăugat el.

Matthew a declarat, de asemenea, că dependența sa de diverse pastile l-a adus pe masa de operație. De mai multe ori. De 14 ori, de fapt, pentru că atâtea intervenții chirurgicale a suportat la stomac: „Am destule semne care să-mi amintească să rămân abstinent. Tot ce trebuie să fac e să mă uit la abdomenul meu”.

„Psihologul meu mi-a spus la un moment dat: «Data viitoare când te mai gândești să iei Oxicotină, gândește-te cum vei trăi toată viața cu o pungă colostomică». Atunci s-a făcut lumină, parcă s-a deschis o mică fereastră, în care m-am strecurat, și nu-mi mai doresc astfel de pastile”, a continuat actorul cu mărturisirile fără precedent.

Matthew Perry a vorbit mai multe despre incidentul din 2018 în autobiografia sa, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” (n.r. „Prieteni, iubite și acel lucru oribil”), care va fi lansată pe piață pe 1 noiembrie 2022.

Foto - Shutterstock, Prietenii tăiRecente

jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg