„Aveam 2% șanse să trăiesc!” Matthew Perry a stat două săptămâni în comă

Actorul a stat de vorbă cu cei de la revista People și a detaliat un episod crunt din viața sa, când a avut o urgență medicală fără precedent din cauza unui consum crescut de opiacee.

image

La acea vreme, adică în 2018, se zvonea că Matthew a fost internat în spital din cauza unei perforări gastrointestinale. În realitate, starea lui era mult mai gravă. Perry a petrecut „două săptămâni în comă și cinci luni în spital și a trebuit să folosesc o pungă colostomică timp de nouă luni”.     

„Medicii mi-au spus că aveam 2% șanse să trăiesc”, a dezvăluit vedeta despre vestea proastă privită la internarea în spital. „Am fost conectat la un aparat, care respira pentru mine, aducea oxigen în inimă și plămâni. Mașinăriei i se spune «Ave Maria» și nu degeaba, pentru că nimeni nu supraviețuiește după ce e conectat la acel aparat”, a conchis acesta.

Actorul nu și-a ascuns niciodată depedența de droguri. Vorbind cu cei de la revista People, a dezvăluit că, în timpul celui de-al zecelea sezon al serialului „Prietenii tăi”, lua nu mai puțin de 55 de pastile Vicodin pe zi și a slăbit uluitor, ajungând la o greutate de numai 58kg.

Matthew Perry, în comă două săptămâni 1  Sursa   Shutterstock jpg

„Nu știam ce să fac ca să mă opresc”, a recunoscut Perry. „Dacă ar fi venit poliția acasă la mine ca să-mi spună că, dacă beau în acea seară, mă arestează, mi-aș fi făcut bagajul. Nu mă puteam opri pentru că boala, dependența este progresivă. Devine tot mai rea pe măsură ce îmbătrânești”, a adăugat el.

Matthew a declarat, de asemenea, că dependența sa de diverse pastile l-a adus pe masa de operație. De mai multe ori. De 14 ori, de fapt, pentru că atâtea intervenții chirurgicale a suportat la stomac: „Am destule semne care să-mi amintească să rămân abstinent. Tot ce trebuie să fac e să mă uit la abdomenul meu”.

„Psihologul meu mi-a spus la un moment dat: «Data viitoare când te mai gândești să iei Oxicotină, gândește-te cum vei trăi toată viața cu o pungă colostomică». Atunci s-a făcut lumină, parcă s-a deschis o mică fereastră, în care m-am strecurat, și nu-mi mai doresc astfel de pastile”, a continuat actorul cu mărturisirile fără precedent.

Matthew Perry a vorbit mai multe despre incidentul din 2018 în autobiografia sa, „Friends, Lovers and the Big Terrible Thing” (n.r. „Prieteni, iubite și acel lucru oribil”), care va fi lansată pe piață pe 1 noiembrie 2022.

Foto - Shutterstock, Prietenii tăi



Recente

marilyn monroe
Halle Berry  jpg
Shania Twain  jpg
Cele mai distrase semne zodiacale  Sursa foto shutterstock 2002731482 jpg
Christina Ricci  foto   Shutterstock(1) jpg
Lily Allen, Ashton Kutcher, Mila Kunis jpg
Anne Hathaway  jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
David Beckham jpg
Care este semnatura ta astrala  Sursa foto shutterstock 9917164 jpg
Tom Hardy  foto   Shutterstock jpg
Sharon Osbourne  jpg
Vrăjitorul din Oz jpg
Olivia Munn și copilul ei  foto   Shutterstock, Instagram jpg
Kate Middleton  foto   Shutterstock jpg
Gisele Bundchen  foto   Shutterstock jpg
Meghan Fox  Instagram jpg
Cristiano Ronaldo este in vacanta cu familia  jpg
Bella Hadid  foto   Shutterstock jpg
Keely Brosnan si Pierce Brosnan  jpg