„Aventura de-o noapte care a durat trei luni”, făcută publică după 40 de ani!

Actorul de la Hollywood Harrison Ford a avut o relație secretă cu colega lui de platou din „Star Wars”, care a ieșit la suprafață 40 de ani mai târziu. Cine a fost iubita actorului?

image

Harrison Ford și Carrie Fisher au jucat împreună în producția de mare succes de la Hollywood, „Star Wars”, iar timpul petrecut împreună la serviciu s-a transformat și în timp petrecut împreună ca... iubiți. În urmă cu câțiva ani, regretata actriță a făcut publică idila pe care a avut-o cu unul dintre cei mai râvniți bărbați din Cetatea Filmului. Carrie a ales să vorbească despre aventura lor după ce trecuseră patru decenii de-atunci.   

Carrie Fisher n-avea mai mult de 19 ani când a început să joace în „Star Wars: Episode IV - A New Hope”. „M-am uitat la Harrison. Avea chipul unui adevărat erou – câteva șuvițe de păr au căzut pe sprânceana lui… cum să-i ceri unui asemenea bărbat bine să se mulțumească cu una ca mine?! O parte din mine credea că am câștigat la loterie și număram și cheltuiam banii în același timp”, a dezvăluit vedeta la petrecerea aniversară a regizorului George Lucas.

„Am fost șocată să constant că mă plăcea și el pe mine. Eu eram extrem de nesigură pe mine și nu mai avusesem decât un iubit până atunci. Eram complet lipsită de experiență, dar am avut încredere în el… Era blând”, a continuat actrița să povestească.

În interviurile pe care le-a oferit Carrie Fisher înainte să se prăpădească (n.r. ea murind pe 27 decembrie 2016), actrița a numit idila lor „o aventură de-o noapte întinsă pe trei luni”. „Eram Han și Leia în timpul zilelor de lucru și Carrie și Harrison în weekenduri”, a insinuat actrița. „Eu n-am fost crescută așa, dar, când ești plecat de-acasă și lucrezi în deplasare, totul e permis…”, a completat Carrie.

Cei doi actori și… foști iubiți au rămas amici după încheierea filmărilor. Mai mult, au apărut împreună în filmul „Star Wars: The Force Awakens”, din 2015. Însă, cu toate că se aveau bine, actorul se temea ca fosta lui parteneră de platou să nu continue să facă publice detalii din intimitatea fostului cuplu.

„Nu contează cum aș fi făcut publică asemenea informație, el tot s-ar fi simțit ca strâns cu ușa. Și mie mi se pare că se pune presiune pe noi acum și eu sunt cea care a vorbit despre asta”, a declarat cea care a susținut că Harrison Ford s-a simțit atât de lezat de toate indiscrețiile lui Carrie, încât aproape că a dat-o în judecată. N-a mai apucat, însă, pentru că actrița s-a stins din viață în 2016.

foto - Shutterstock



Recente

Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Lily Allen jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
elvis presley jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg