Cum a renunțat Barbra Streisand la „a‟-ul din numele de scenă. „Nu mi-a plăcut niciodată Barbara‟

La naștere a fost numită Barbara, dar când a devenit cunoscută, a fost încurajată să își schimbe prenumele. Cu toate acestea, celebra cântăreață a decis să renunțe doar la „a‟-ul din numele de scenă, devenind Barbra Streisand.

image

Pe 7 noiembrie, celebra cântăreață, autoare, actriță, regizoare și producătoare de film, Barbra Streisand, a lansat cartea autobiografică „My Name Is Barbra‟ (Numele meu este Barbra). În memoriile sale, artista în vârstă de 81 de ani oferă detalii despre cariera ei, care s-a întins pe șase decenii. 

„Nu mi-a plăcut niciodată Barbara‟

Un capitol care atrage atenția este cel în care povestește cum a ajuns să fie cunoscută drept „Barbra‟ de către publicul larg. Artista a mărturisit că niciodată nu i-a plăcut prenumele pe care l-a primit la naștere, iar pentru că a fost încurajată la începutul carierei să renunțe la el, ea s-a gândit să facă o schimbare: „Nu mi-a plăcut niciodată prenumele Barbara. Când eram copil, mă jucam de-a secretara cu un prieten și îmi spuneam Sydney. Îmi plăceau prenumele bărbaților, iar Sydney Streisand suna drăguț‟, a scris cântăreața. 

Citește și: O întâlnire pe nevăzute i-a schimbat soarta Barbrei Streisand. „Lucrurile bune se întâmplă când nu te aștepți” 

Cu toate acestea, după lungi discuții despre un posibil pseudonim, Barbara Streisand s-a gândit că dacă va scoate vocala „a‟ din prenumele său, atunci va deveni o artistă unică: „Când oamenii mi-au sugerat să-mi schimb numele cu unul mai simplu, cum ar fi Sands (de la Streisand) atunci mi-a trecut prin minte că aș putea doar să scot o vocală din prenumele meu. Adică să mă numesc Barbra, ceea ce este diferit și unic. Mi-a plăcut cum suna, iar în sufletul meu eram aceeași Barbara Joan Streisand‟, a scris artista, care a dezvăluit că a fost foarte important ca persoanele dragi să o recunoască. 

Schimbarea numelui de scenă s-a produs la începutul carierei sale, în anul 1960, când artista a câștigat un concurs de talente, organizat în New York. Această victorie marca începuturile sale în industria divertismentului pentru deceniile următoare.  De-a lungul carierei, Barbra Streisand a câștigat numeroase premii, printre care: 10 Grammy, două Oscar și un premiu Tony. 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg