Au rămas prietene chiar și după ce au împărțit același bărbat!

Celebrități precum Ed Sheeran, Joe Jonas și Meryl Streep și-au găsit jumătatea în cineva perfect anonim, însă mare parte din starurile de peste ocean s-au îndrăgostit de colegi de breaslă. Câteodată aceiași colegi de breaslă….

image

Blake Lively și Ryan Reynolds, Emily Blunt și John Krasinski, Catherine Zeta-Jones și Michael Douglas, Beyoncé și Jay-Z are sunt cupluri de vedete care sunt căsătorite de mai bine de un deceniu, lucru greu de întâlnit la Hollywood. Însă showbiz-ul american e destul de retrâns și șansele să te cuplezi cu fostul iubit al unei cunoștințe sau chiar prieten sunt mari.

Astfel de cuplări încrucișate sunt des întâlnite printre staruri. Iar acest lucru creează o tensiune aproape palpabilă între foști și actuali iubiți VIP. Totuși, nu e și cazul unor celebrități care au continuat să se împace bine chiar și după ce au iubit aceeași persoană.

Hailey Bieber & Kendall Jenner

Cele două modele de mare succes sunt prietene de-o viață și nici măcar faptul că au fost amândouă iubitele lui Justin Bieber nu le-a împiedicat să rămână apropiate una de alta. Înainte ca Hailey să devină soția cântărețului, în 2018, Kendall a fost iubita lui Bieber în 2015. Iar acest lucru n-a iscat probleme între cele două prietene la cataramă.

Mai mult, nu numai că Kendall a rămas în termeni buni cu Hailey, dar ea este bună prietenă și cu soțul acesteia, Justin. Cei trei buni prieteni au filmat împreună un filmuleț postat apoi pe Instagram din timpul carantinei din pandemie.

image

Miley Cyrus & Selena Gomez

Miley a fost împreună cu Nick Jonas între 2006 și 2008, iar Selena a devenit iubita lui în 2009, timp de un an. Având în vedere trecutul lor amoros comun, ar fi de înțeles ca cele două cântărețe și actrițe să nu se mai înțeleagă, iar prietenia lor să se destrame. Ei bine, nu e cazul!

Anul acesta, Selena a imitat-o pe „una dintre cele mai vechi prietene de-ale mele”, Miley, în timpul unui monolog SNL. Iar Cyrus a postat apoi clipul pe pagina ei de Instagram. Fără resentimente, fetelor, da?

Selena Gomez & Taylor Swift

Cele două vedete n-au permis băieților să intervină între ele și să le strice amiciția. Selena s-a iubit cu starul din serialul „Twilight”, Taylor Lautner, în 2009, iar după despărțirea lor, Taylor a intrat pe fir și s-a cuplat cu carismaticul actor. Într-un final, niciuna dintrele ele n-a rămas împreună cu Lautner, lucru care le-a convenit ulterior de minune, pentru că s-au putut concentra în continuare pe prieteneia lor frumoasă.

image

Courteney Cox & Jennifer Aniston

Ei da, toată lumea știe de prietenia care le leagă pe cele două vedete ale serialului „Prietenii tăi”. Însă ce nu cunoaște publicul e că au împărțit, al un moment dat, același bărbat. Jennifer a avut o relație amoroasă cu liderul trupei Counting Crows, Adam Duritz, în 1995. Iar Courteney a devenit iubita cestuia la câțiva ani după ce muzicianul se despărțise de Aniston.

Foto - YouTube



Recente

Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg