Kate Middleton, siluetă de vis după trei naşteri. Mâncarea preferată a ducesei care găteşte pentru familia ei

1 toti jpg jpeg

Ducesa de Cambridge este adepta unui stil de viaţă sănătos, din care nu lipsesc alimentaţia echilibrată şi sportul, lucru care se vede cu ochiul liber de fiecare dată când îi privim talia de viespe şi energia pe care o degajă atunci când îşi face apariţia în public. Însă mai puţin cunoscut e faptul că faimoasa mămică a trei copii găteşte chiar ea pentru întreaga ei familie, de cele mai multe ori.

Kate adoră să-i implice şi pe copiii ei, Prinţul George, Prinţesa Charlotte şi Prinţul Louis, în întregul proces de preparare a mâncării, mai ales când vine vorba despre făcut paste sau pizza. Însă care este meniul zilnic al soţiei Prinţului William?

Middleton preferă smoothy-urile la micul dejun, întocmai precum cumnata ei, Meghan Markle. Ce conţin acestea? Mail Online a dezvăluit că ducesa adoră combinaţia de kale, spirulină, matcha (frunze de ceai verde), spanac, frunze de coriandru şi afine. De asemenea, ea consumă şi câte un bol întreg de terci de ovăz la micul dejun.

stanga
dreapta
2 kate jpg jpeg
3 kate1 jpg jpeg
4 kate2 jpg jpeg
5 kate3 jpg jpeg
6 kate4 jpg jpeg

Nu este vegetariană, însă alege, de cele mai multe ori, să mănânce preparate fără carne la prânz. În timpul turneului pe care ducii l-au avut în India, chef-ul Raghu Deora a fost responsabil cu prepararea mâncării celor doi soţi regali şi a mărturisit că le-a servit kebab din legume şi curry: „A fost totul vegetarian pentru aşa mi s-a spus că preferă amândoi.”

Lui Wiliam şi Kate le place, de asemenea, să mănânce sushi. Stând e vorbă cu chef-ul haponez Akira, Ducele de Cambridge a spus: „Sunt foarte impresionat de sashimi-ul cu somon pe care ni l-aţi servit! Vă mulţumesc! Soţia mea şi cu mine adorăm sushi-ul! Cel mai probabil vom reveni să mai luăm masa aici, când nu e prea aglomerat...”, a declarat după ce a făcut o vizită restaurantului Japan House din Londra.

Printre preferatele lui Kate se mai află salata de pepene, tabbouleh, ceviche (un soi de mâncare din fructe de mare), gazpacho (supă rece făcută din legume crude), conform celor publicate de Daily Mail în 2014.

Middleton serveşte la cină fripturi, paste sau curry. Când era însărcinată în şapte luni cu Prinţul George, Kate avea adesea poftă de un preparat vegetarian, realizat de cuplul indian Chan Shingadia şi soţul ei Hash, care aveau un restaurant chiar lângă casa ducesei, în Berkshire.

Soţia viitorului Rege al Marii Britanii este mare consumatoare de mâncare picantă, spre deosebire de soţul ei, care spune „pas” acestor preparate. Puiul prăjit este adesea servit acasă la Ducii de Cambridge. Corespondentul regal Katie Nicholl a declarat pentru Vanity Fair, în 2012, următoarele: „Seara, îi găteşte adesea lui William mâncarea lui preferată, pui prăjit.”

Pastele sunt şi ele nelipsite din meniul familiei regale. People a declarat că, în timpul unei vizite la Lavander Primary School, Kate i-a spus lui Matthew Kleiner-Mann: „Ne-a spus cât de mult le place copiilor ei să gătească. Cu o zi înainte făcuseră paste cu brânză. Unul amestecă aluatul, altul pune laptele şi untul în compoziţie. Copiii mai fac şi salate!”

În ceea ce priveşte gustările, nici acestea nu sunt nesănătoase, Kate preferând fructele crude şi legumele de fiecare dată când are poftă de consumat ceva între mese. Nu-i de mirare că, după ce a adus pe lume trei copii, Kate Middleton şi-a păstrat silueta adolescentină!

Foto - Shutterstock, Instagram Duke and Duchess of Cambridge