Beyoncé, o „pacoste‟ pentru bonele copiilor săi. Ce le obligă artista să facă

Având în vedere că Beyoncé și Jay-Z formează unul dintre cele mai de succes cupluri din lume, procesul de angajare al unei bone pentru copiii lor este destul de amplu. Chiar și după ce și-au găsit dădaca perfectă, ei îi impun câteva reguli. 

image

Când vine vorba de creșterea celor trei copii, Blue Ivy (10 ani), Rumi (5 ani) și Sir (5 ani), Beyoncé și Jay-Z sunt foarte drastici. Ei își doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor și poate, de aceea, vor să aibă în casa lor cele mai bune bone care să îi ajute. 

De pildă, după ce s-au născut gemenii Rumi și Sir, cei doi artiști au adus în locuința lor șase bone, pentru a-i ajuta la îngrijirea nou-născuților, pe lângă cele două bone deja angajate în îngrijirea lui Blue Ivy, fiica cea mare. „Gemenii nu dorm în același timp, așa că au nevoie de trei bone per copil, lucrând în ture de opt ore‟, a declarat o sursă, pentru „Daily Mail‟. 

Desigur, bonele sunt răsplătite pe măsura eforturilor, cu suma de 100.000 de dolari, pe an, dar care sunt sacrificiile pe care acestea trebuie să le facă? 

Citește și: Cum arată și ce reguli stricte trebuie să respecte bona ducilor de Cambridge

Toate bonele trebuie să cunoască regulamentul intern

În biografia „Becoming Beyoncé‟, s-a scris că artista îi cere fiecărei bone, la începutul colaborării, să citească un regulament intern, care conține mai multe reguli cu privire la programul copiilor. Dacă bona acceptă responsabilitățile cerute de cei doi părinți, atunci ea este acceptată pentru job și pusă ulterior să semneze un contract. 

Angajatele trebuie să vorbească limba franceză 

Potrivit „The Sun‟, când Blue Ivy avea doar un an și jumătate, Beyoncé și Jay-Z au căutat, în mod special, o bonă vorbitoare de limba franceză.

Asta pentru că o altă cerință din contractul de angajare presupune ca dădaca să călătoarească cu familia oriunde în lume.

Trebuie să se adapteze cerințelor lui Blue Ivy 

Pentru că fiica cea mare a lui Beyoncé, Blue Ivy, este o iubitoare de modă, una dintre cerințele pe care bonele trebuie să le respecte este să o însoțească, de fiecare dată pe aceasta la cumpărături, indiferent de oră. 

Vezi și: Fiica lui Beyoncé are garderobă de milioane și stilist personal de când nici nu știa să scrie sau să citească

Poate, de aceea, Blue Ivy, a fost fotografiată de paparazzi de mai multe ori în timp ce făcea cumpărături, alături de bonele sale. 

image

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest 



Recente

obiceiuri demodate jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Eva Mendes, Ryan Gosling  jpg
cuplu  foto   Shutterstock jpg
Singurul om inmormantat pe Luna  Sursa foto shutterstock 1454730908 jpg
Emmanuel Macron, Brigitte Macron  foto Shutterstock jpg
Robert Downey Jr, Susan Downey  jpeg
Matthew Perry, în comă două săptămâni colaj  Sursa   Shutterstock jpg
Camilla Parker jpeg
Click! Pentru Femei jpeg
Olivia Munn, Christie Brinkley  foto   Shutterstock jpg
Chuck Norris  foto   Shutterstock, Imdb jpg
Familia Regala, obiceiuri alimentare jpg
Sharon Stone și Billy Baldwin  foto   Shutterstock, Sliver (1993) jpg
haine jpg
Angelina Jolie jpg
Lily Allen  foto   Shutterstock jpg
probleme in cuplu jpg
menstruatie  jpg
Christina Applegate jpg