Beyoncé, o „pacoste‟ pentru bonele copiilor săi. Ce le obligă artista să facă

Având în vedere că Beyoncé și Jay-Z formează unul dintre cele mai de succes cupluri din lume, procesul de angajare al unei bone pentru copiii lor este destul de amplu. Chiar și după ce și-au găsit dădaca perfectă, ei îi impun câteva reguli. 

image

Când vine vorba de creșterea celor trei copii, Blue Ivy (10 ani), Rumi (5 ani) și Sir (5 ani), Beyoncé și Jay-Z sunt foarte drastici. Ei își doresc tot ce este mai bun pentru copiii lor și poate, de aceea, vor să aibă în casa lor cele mai bune bone care să îi ajute. 

De pildă, după ce s-au născut gemenii Rumi și Sir, cei doi artiști au adus în locuința lor șase bone, pentru a-i ajuta la îngrijirea nou-născuților, pe lângă cele două bone deja angajate în îngrijirea lui Blue Ivy, fiica cea mare. „Gemenii nu dorm în același timp, așa că au nevoie de trei bone per copil, lucrând în ture de opt ore‟, a declarat o sursă, pentru „Daily Mail‟. 

Desigur, bonele sunt răsplătite pe măsura eforturilor, cu suma de 100.000 de dolari, pe an, dar care sunt sacrificiile pe care acestea trebuie să le facă? 

Citește și: Cum arată și ce reguli stricte trebuie să respecte bona ducilor de Cambridge

Toate bonele trebuie să cunoască regulamentul intern

În biografia „Becoming Beyoncé‟, s-a scris că artista îi cere fiecărei bone, la începutul colaborării, să citească un regulament intern, care conține mai multe reguli cu privire la programul copiilor. Dacă bona acceptă responsabilitățile cerute de cei doi părinți, atunci ea este acceptată pentru job și pusă ulterior să semneze un contract. 

Angajatele trebuie să vorbească limba franceză 

Potrivit „The Sun‟, când Blue Ivy avea doar un an și jumătate, Beyoncé și Jay-Z au căutat, în mod special, o bonă vorbitoare de limba franceză.

Asta pentru că o altă cerință din contractul de angajare presupune ca dădaca să călătoarească cu familia oriunde în lume.

Trebuie să se adapteze cerințelor lui Blue Ivy 

Pentru că fiica cea mare a lui Beyoncé, Blue Ivy, este o iubitoare de modă, una dintre cerințele pe care bonele trebuie să le respecte este să o însoțească, de fiecare dată pe aceasta la cumpărături, indiferent de oră. 

Vezi și: Fiica lui Beyoncé are garderobă de milioane și stilist personal de când nici nu știa să scrie sau să citească

Poate, de aceea, Blue Ivy, a fost fotografiată de paparazzi de mai multe ori în timp ce făcea cumpărături, alături de bonele sale. 

image

Sursă foto: Shutterstock, Pinterest Recente

michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg