Bianca Rus, de nerecunoscut după ce a slăbit 70 de kilograme. Ce va face artista

1 bianca rus a slabit 60 de kilograme jpg jpeg

Bianca Rus este de nerecunoscut după ce a slăbit nu mai puţin de 70 de kilograme, însă noua siluetă i-a adus o ofertă interesantă, şi anume aceea de a apărea în “Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D.

Bianca Rus este recunoscută pentru apariţiile în show-uri de televiziune, însă de această dată ea a dat lovitura. Cântăreaţa va veni în faţa juraţilor şi a publicului cu un optimism debordant, lipsită de complexe şi cu sinceritatea dezarmantă cu care şi-a susţinut părerile de-a lungul timpului.

A trecut printr-o operaţie de mişcorare a stomacului, a mers la sală chiar şi atunci când nu avea chef, însă a reuşit să scape de kilogramele în plus.

Bianca Rus, jignită, bătută şi cu banii furaţi! Mesajul transmis fostului soţ: ”Să-mi aducă banii şi aurul acasă!”

“Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc şi sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalţi în această competiţie.  Prin multă muncă, cu ambiţie, cu perseverenţă, talent şi viziune acest vis poate deveni realitate“, spune Bianca Rus care acum are 50 de kilograme.

7 bianca rus kanal d jpg jpeg

„Cred într-un regim de viaţă sănătos şi sport. Am 3 mese pe zi, mănânc orice, dar foarte puţin”, ne-a mărturisit vedeta. În urmă cu peste un an, de când a dat kilogramele jos, solista a devenit model pentru creaţiile designerului Florin Burescu, dar şi imaginea unei agenţii imobiliare care i-a oferit posibilitatea să-şi cumpere ce apartament sau casă îşi doreşte. După o căsnicie prea scurtă în care s-a spus că a mâncat bătaie şi un divorţ mediatizat, Bianca nu duce lipsă de admiratori, însă momentan vedeta se concentrează pe pregătirile pentru emisiunea de la Kanal D, care probabil că va începe în ianuarie, potrivit Click!.

Bianca Rus, de nerecunoscut după ce a slăbit 60 de kilograme: ”Bărbaţii nu mă recunosc pe stradă!”

Rivale în acest show îi vor fi  Raluca Tănase din trupa  “Bambi”, Calina Dumitrescu, fotomodel, Maria Ilioiu, actriţă şi antreprenor, Gina Chirilă, fotomodel, solista Theo Rose, Bianca Giurcanu (însoţitor de zbor şi influencer), Andreea Tonciu, asistentă TV, şi Deea Codrea, blogger.Recente

inot   piscina   woman gb77933578 1280 jpg
olivia newton john jpeg
vedete jpg
elvis 0 profimedia 0308411997 jpg
robin williams shutterstock 87978553 jpg
Greta Thunberg shutterstock 1346536709 jpg
par lung   barbat   shutterstock 759071578 jpg
ochi shutterstock 2176700177 jpg
Imagine featured clickpentrufemei JPG
kim kardashian 1 jpg
michael jackson jpg
Whitney Houston shutterstock 91490768 jpg
Sharon Stone  jpg
Casa Playboy jpeg
vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg