Bianca Rus, de nerecunoscut după ce a slăbit 70 de kilograme. Ce va face artista

1 bianca rus a slabit 60 de kilograme jpg jpeg

Bianca Rus este de nerecunoscut după ce a slăbit nu mai puţin de 70 de kilograme, însă noua siluetă i-a adus o ofertă interesantă, şi anume aceea de a apărea în “Bravo, ai stil! Celebrities” de la Kanal D.

Bianca Rus este recunoscută pentru apariţiile în show-uri de televiziune, însă de această dată ea a dat lovitura. Cântăreaţa va veni în faţa juraţilor şi a publicului cu un optimism debordant, lipsită de complexe şi cu sinceritatea dezarmantă cu care şi-a susţinut părerile de-a lungul timpului.

A trecut printr-o operaţie de mişcorare a stomacului, a mers la sală chiar şi atunci când nu avea chef, însă a reuşit să scape de kilogramele în plus.

stanga
dreapta
2 bianca rus 2 jpg jpeg
3 bianca rus2 jpg jpeg
4 bianca rus 3 jpg jpeg
3 bianca rus2 jpg jpeg
6 bianca rus jpg jpeg
7 bianca rus kanal d jpg jpeg

Bianca Rus, jignită, bătută şi cu banii furaţi! Mesajul transmis fostului soţ: ”Să-mi aducă banii şi aurul acasă!”

“Mă bucur nespus să fac parte din acest proiect! Sunt o fire creativă, sociabilă, îmi place să glumesc şi sunt mereu pregătită să încing atmosfera! Vreau să mă descopăr prin ochii celorlalţi în această competiţie.  Prin multă muncă, cu ambiţie, cu perseverenţă, talent şi viziune acest vis poate deveni realitate“, spune Bianca Rus care acum are 50 de kilograme.

7 bianca rus kanal d jpg jpeg

„Cred într-un regim de viaţă sănătos şi sport. Am 3 mese pe zi, mănânc orice, dar foarte puţin”, ne-a mărturisit vedeta. În urmă cu peste un an, de când a dat kilogramele jos, solista a devenit model pentru creaţiile designerului Florin Burescu, dar şi imaginea unei agenţii imobiliare care i-a oferit posibilitatea să-şi cumpere ce apartament sau casă îşi doreşte. După o căsnicie prea scurtă în care s-a spus că a mâncat bătaie şi un divorţ mediatizat, Bianca nu duce lipsă de admiratori, însă momentan vedeta se concentrează pe pregătirile pentru emisiunea de la Kanal D, care probabil că va începe în ianuarie, potrivit Click!.

Bianca Rus, de nerecunoscut după ce a slăbit 60 de kilograme: ”Bărbaţii nu mă recunosc pe stradă!”

Rivale în acest show îi vor fi  Raluca Tănase din trupa  “Bambi”, Calina Dumitrescu, fotomodel, Maria Ilioiu, actriţă şi antreprenor, Gina Chirilă, fotomodel, solista Theo Rose, Bianca Giurcanu (însoţitor de zbor şi influencer), Andreea Tonciu, asistentă TV, şi Deea Codrea, blogger.Recente

Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg
Victoria B jpg
victima shutterstock 1661010535 jpg
Celebra creatoare de modă Coco Chanel a încetat din viață în 1971 jpeg
Epilare jpg
Tom Cruise jpeg
jeff bridges shutterstock 185455103 jpg
Conserve jpg
Mr Bean  jpg
ronaldo jpg
Luna si Soarele shutterstock 2154153519 jpg