Britney Spears, cât pe ce să devină Regina Angliei! Prințul William a lăsat-o cu ochii în soare

Este Prințesa Pop, însă talentata cântăreață era cât pe ce să urmeze să devină Regina Marii Britanii, după ce a avut o legătură specială cu cel care este acum moștenitorul tronului britanic.

image

Cântăreața de 40 de ani și Prințul William (40) au avut „o relație cibernetică”, scrie dailymail.co.uk, pe vremea când erau amândoi adolescenți, însă totul s-a disipat înainte de-a deveni o idilă în toată regula, adică oficială.  

Britney era în apogeul carierei sale după lansarea hiturilor „Baby One More Time” și „Oops! I Did It Again”, când avea cele mai serioase intenții cu privire la fermecătorul prinț britanic. Din păcate, s-a ales praful de planul ei romantic după ce viitorul rege britanic a lăsat-o pe divă cu ochii în soare. 

Cântăreața americană și prințul britanic au mențiunut legătura la un moment dat, însă nimic nu s-a concretizat între ei, într-un final. „Am schimbat câteva e-mail-uri între noi și el trebuia să vină să se întâlnească cu mine undeva, însă nu s-a mai întâmplat asta”, a dezvăluit Spears, care avea pe-atunci 20 de ani.

„Adică ai fost lăsată cu ochii în soare de către Prințul William?”, a întrebat-o un jurnalist american, iar cântăreața a răspuns cu toată sinceritatea: „Da!”.

Starul muzical, care era atunci într-o relație amoroasă cu Justin Timberlake, a recunoscut că n-avea nici cea mai mică idee de ce William s-a răzgândit și n-a mai venit să o cunoască în persoană.

La acea vreme, tabloidul britanic The Sun a dezvăluit că prințul a ales să meargă la vânătoare de vulpi în loc să se ducă s-o cunoască pe Britney Spears. Înainte ca vedeta americană să ofere acel interviu revelator, la 20 de ani, circulau multe zvonuri cu privire la relația online pe care cei doi au avut-o. Totuși, Palatul Buckingham a ținut să nege orice legătură sentimentală între Prințul William și Britney Spears, însă asta nu înseamnă că n-a existat puțin flirt între cei doi…

Drept dovadă, în septembrie 2021, biograful regal Christopher Andersen a făcut publice mai multe informații despre relația pe care Britney și William au avut-o în trecut. „William și Britney au încercat să se reunească, să formeze un cuplu pe vremea când erau mai tineri”, a dezvăluit acesta în cartea „Brothers and Wives: Inside the Private Lives of William, Kate, Harry and Meghan”.

image

„E posibil să fi și vorbit la telefon de mai multe ori, însă nu-mi amintesc să se fi întâlnit în persoană la acea vreme”, a continuat să explice. În 2003, prințul și-a început relația cu Kate Middleton, cu care s-a și căsătorit ulterior și cu care are trei copii în momentul de față. 

Pe de altă parte, Spears și-a încheiat idiala cu Justin Timberlake, la finalul anului 2002, și a ajuns la altar împreună cu iubitul ei din adolescență, Jason Allen Alexander, după care s-a măritat cu tatăl copiilor ei, ​fostul ei dansator Kevin Federline. 

Britney a confirmat zvonurile cu privire la îndrăgosteala ei din adolescență și a declarat, în 2002, că s-a conversat în mod repetat cu Ducele de Cambridge pe e-mail și că l-a invitat la cină atunci când ea se afla în turneu în Marea Britanie!

Vă dați seama ce s-ar fi întâmplat dacă el accepta?! Britney Spears ar fi avut speranțe să devină Regina Marii Britanii.

Foto - ShutterstockRecente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg