Cum o alintă Prințul William pe Kate Middleton. Dar ea pe el?

Când sunt în public, Prințul William și Kate Middleton urmează cu strictețe etichetele regale și, de aceea, nu îi vezi făcând gesturi de tandrețe sub ochii străini. Însă, în intimitate, cei doi sunt mai relaxați și se comportă la fel ca oricare alt cuplu. Când sunt doar ei, Prințul William o alintă pe Kate, la fel și Ducesa pe soțul său. Iată cum își spun! 

image

Prințul William (40 de ani) și Kate Middleton (40 de ani) s-au cunoscut în anul 2001, pe vremea când ambii erau studenții Universității „St. Andrews‟ din Scoția. Au format un cuplu timp de 10 ani, până în anul 2011, când s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii fastuoase. 

Citește și: De ce NU își poartă Prințul William verigheta pe deget? Motivul este halucinant 

În perioada studenției, cei doi nu se fereau să-și manifeste dragostea unul față de celălalt și se alintau reciproc. De pildă, Kate Middleton îl alinta, pe atunci, pe Prințul William „Big Willy‟ („Marele Willy‟).

De altfel, prințul a mai avut și alte porecle, precum „Wombat‟, un nume inventat de mama sa, Prințesa Diana. În prezent, se spune că William mai este numit de către Kate „baldness‟ („chelie”), în momentele când aceasta este deranjată de comentariile lui. 

Are și Kate Middleton un nume de alint?

Prințul William nu este singurul din familia regală care are un nume de alint. Conform „Reader's digest‟, el ar numi-o pe soția sa, Kate, „Babykins‟, (n.r. un termen care face referire la un bebeluș, la un copil sau la o iubită) și „DoD‟, o prescurtare de la „Ducesa de Dolittle‟ (n.r. do little = face puțin). Cea din urmă, ar fi o poreclă ironică la adresa Ducesei, după ce s-a scris că Regina Elisabeta ar fi numit-o pe Kate „Ducesa de Dolittle‟, deoarece nu și-ar îndeplini îndatoririle de Ducesă. 

Vezi și: Marele petrecăreț regal. Cum și-a spart Prințul William dantura la o nuntă 

Porecla Reginei Elisabeta este… „varză‟ 

În familia regală britanică circulă și alte porecle interesante. De pildă, Prințul Philip a numit-o pe Regina Elisabeta „cabbage‟ („varză‟), o poreclă care provine din expresia franceză „mon petit chou‟, care se traduce literal prin „mica mea varză‟. Această expresie reprezintă o modalitate simpatică de a spune „draga mea‟. 

În copilărie, Regina Elisabeta a mai fost alintată și „Lilibet‟, iar Prințul George o numea când era mai mic și „gan gan‟, deoarece nu putea să pronunțe „grandmother‟ („bunica‟). 

Sursă foto: Shutterstock  



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg