Cum o alintă Prințul William pe Kate Middleton. Dar ea pe el?

Când sunt în public, Prințul William și Kate Middleton urmează cu strictețe etichetele regale și, de aceea, nu îi vezi făcând gesturi de tandrețe sub ochii străini. Însă, în intimitate, cei doi sunt mai relaxați și se comportă la fel ca oricare alt cuplu. Când sunt doar ei, Prințul William o alintă pe Kate, la fel și Ducesa pe soțul său. Iată cum își spun! 

image

Prințul William (40 de ani) și Kate Middleton (40 de ani) s-au cunoscut în anul 2001, pe vremea când ambii erau studenții Universității „St. Andrews‟ din Scoția. Au format un cuplu timp de 10 ani, până în anul 2011, când s-au căsătorit, în cadrul unei ceremonii fastuoase. 

Citește și: De ce NU își poartă Prințul William verigheta pe deget? Motivul este halucinant 

În perioada studenției, cei doi nu se fereau să-și manifeste dragostea unul față de celălalt și se alintau reciproc. De pildă, Kate Middleton îl alinta, pe atunci, pe Prințul William „Big Willy‟ („Marele Willy‟).

De altfel, prințul a mai avut și alte porecle, precum „Wombat‟, un nume inventat de mama sa, Prințesa Diana. În prezent, se spune că William mai este numit de către Kate „baldness‟ („chelie”), în momentele când aceasta este deranjată de comentariile lui. 

Are și Kate Middleton un nume de alint?

Prințul William nu este singurul din familia regală care are un nume de alint. Conform „Reader's digest‟, el ar numi-o pe soția sa, Kate, „Babykins‟, (n.r. un termen care face referire la un bebeluș, la un copil sau la o iubită) și „DoD‟, o prescurtare de la „Ducesa de Dolittle‟ (n.r. do little = face puțin). Cea din urmă, ar fi o poreclă ironică la adresa Ducesei, după ce s-a scris că Regina Elisabeta ar fi numit-o pe Kate „Ducesa de Dolittle‟, deoarece nu și-ar îndeplini îndatoririle de Ducesă. 

Vezi și: Marele petrecăreț regal. Cum și-a spart Prințul William dantura la o nuntă 

Porecla Reginei Elisabeta este… „varză‟ 

În familia regală britanică circulă și alte porecle interesante. De pildă, Prințul Philip a numit-o pe Regina Elisabeta „cabbage‟ („varză‟), o poreclă care provine din expresia franceză „mon petit chou‟, care se traduce literal prin „mica mea varză‟. Această expresie reprezintă o modalitate simpatică de a spune „draga mea‟. 

În copilărie, Regina Elisabeta a mai fost alintată și „Lilibet‟, iar Prințul George o numea când era mai mic și „gan gan‟, deoarece nu putea să pronunțe „grandmother‟ („bunica‟). 

Sursă foto: Shutterstock  Recente

Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg