Bronz fără riscuri? Se poate!

1 47595 original jpg jpeg

Bronz fără riduri şi fără pete? Ten hidratat? Da! Cu ajutorul cremelor solare potrivite. Aşadar, vara aceasta mizează pe o piele ciocolatie. Iată de ce trebuie să ţii cont.Pielea se deshidratează. Ce să fac?

Filtrele UV cresc temperatura pielii,cauzând uscarea acesteia. Pentru a menţine nivelul natural de hidratare a pielii,unele creme solare conţin compuşi hidratanţi activi. Untul de karité,extractul de castravete,uleiurile esenţiale de maghiran şi de salvie sunt câţiva dintre aceşti compuşi.Sfatul dermatologului:Cu o săptămână înainte de vacanţă,încearcă un tratament intensiv hidratant,atât pentru corp,cât şi pentru faţă,fără să te zgârceşti la antioxidanţi,ca pielea să reziste mai bine la razele UV.Vreau să mă bronzez fără să-mi apară riduri

Dacă vrei un bronz frumos fără ca soarele să-ţi îmbătrânească pielea,alege o cremă cu factor de protecţie ridicat,care utilizează cele mai recente descoperiri. Completează tratamentul cu o cremă de noapte regeneratoare şi,mai presus de orice,chiar dacă nu te expui la soare,continuă să te protejezi cu o cremă solară pe timpul zilei.

Dacă te temi de hiperpigmentare (pete solare,melasmă,masca gravidei),ai o singură armă de autoapărare:o protecţie solară ridicată (FPS 50+),alături de un filtru larg anti-UVB şi UVA scurte şi lungi,acompaniat de un compus activ pentru depigmentare. Încearcă să-ţi protejezi mâinile şi mai ales decolteul de efectele nocive ale razelor UV.

Dar un machiaj potrivit?

Secretul unui machiaj reuşit,în concordanţă cu pielea bronzată,este alegerea unor produse cu o textură lejeră şi uşor colorată (cremă colorată),care să ofere şi protecţie împotriva razelor solare. Dacă ai pielea uscată,o bază de machiaj antirid lichidă este ideală.

Dacă vrei să te expui la soare şi să fii sigură că nu există vreun factor de risc,asigură-te că aplici o cantitate destul de mare de produs,adică aproximativ şase linguriţe (cât o minge de golf) pentru corp şi cam o linguriţă pentru faţă. În plus,crema trebuie reaplicată din două în două ore.

Profită de efectul razelor solare asupra corpului pentru a permite eliminarea adipocitelor (adiponectina este o proteină secretată în sânge de către adipocite,a cărei secreţie este inhibată de supraalimentaţie şi de obezitate).

Deoarece razele UV,în special cele UVA,pot scădea nivelul de autoapărare al pielii,virusul îşi face apariţia. Pentru a evita acest lucru,chiar de la primele expuneri la soare,aplică un stick protector pentru zone sensibile cu fotoprotecţie ridicată (FPS 50+).Recente

596cf8b29e5edde3c6ffec327094dd3a jpeg
Celebritati, Paris Hilton, Harry Styles, Kesha, Shutterstock jpg
Selma Blair și aliatul ei în lupta cu scleroza multiplă 0 Sursa  Instagram jpg
Jennifer Lopez, poreclă pentru gemeni 1 foto  Instagram jpg
Paris Hilton este disperata sa si gaseasca catelul jpg
13166749 107305913017982 387879570 n jpg
Meryl Streep, Jennifer Lawrence, Charlize Theron, salariu negociat foto  Shutterstock jpg
Cei mai impiedicati hoti din lume Sursa foto Shutterstock 2045111030 jpg
Coolio, 10 copii și mai multe amante foto  Shutterstock jpg
Obiceiurile regelui charles al III lea, foto instagram jpg
Katy Perry jpg
Obiceiul alimentar al actritei Gwyneth Paltrow o face sa se simta grozav la 50 de ani Sursa foto Shutterstock 1544970053 jpg
Kim Kardashian, reguli în avionul privat sursa foto  Instagram Kim Kardashian jpg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Camilla Parker si Charles jpg
Antonio Banderas si iubita lui demonstreaza ca dragostea nu are varsta Sursa foto Shutterstock 1409689958 jpg
new amsterdam 2 png
Pablo Picasso, primul cuvânt rostit sursa foto  Shutterstock jpg
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg