Varză la cuptor. În mai puţin de o oră ai cina gata cu doar 3 ingrediente de bază!
Pentru cei care nu vor să stea prea mult în bucătărie, acest preparat cu varză este exact ce îşi doresc. Cu numai trei ingrediente, varză, bacon şi ulei, la care adaugi sare şi piper după gust, ai o cină delicioasă, perfectă pentru o seară de toamnă târzie.

Ingrediente pentru două porţii
1 varză mică
30 ml ulei
50 g bacon
sare
piper
1 ceapă verde
Te-ar mai putea interesa: Pont pentru masa de prânz: varză călită cu cârnați
Mod de preparare
Încingi cuptorul la 230 °C. Îndepărtezi primele frunze de la varză, cotorul și o tai felii mai groase. Tapetezi o tavă și așezi feliile de varză, după ce le-ai uns în prealabil cu ulei.
Vezi şi: Supă de varză, reţeta pentru slăbit. Este gata rapid, iar dieta are reguli uşor de ţinut
Le condimentezi cu sare și piper și le dai la cuptor, 45 de minute. Le servești cu bacon și ceapă verde tocată.
FOTO: Shutterstock































